Левски разбиха с 4:0 Славия

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Левски продължава да бие и да не допуска гол под ръководството на Делио Роси. „Сините“ разбиха с 4:0 Славия в най-старото столично дерби. Двубоят на стадион „Георги Аспарухов“ бе от 7-ия кръг на Първа лига. Испанската звезда Жорди Гомес (31,86) вкара първите си два гола за „сините“, а Жуниор Мапуку (45) и Сержиу Буш (90) също пратиха топката в мрежата на освирквания от феновете на „Герена“ Георги Петков.

Играчите на 26-кратните шампиони на България напълно заслужиха победата си, въпреки че първото попадение дойде след дузпа, която бе силно оспорвана от футболистите на „белите“, а при третото попадение имаше засада на Габриел Обертан, който асистира на Гомес.
Крайният резултат все пак лъже, тъй като разликата в играта на терена между двата тима, не отговаря на четирите гола разлика в полза на домакините.

От идването на Дело Роси Левски записа три поредни победи, като в тях не допусна попадение, а головата разлика в мачовете с Дунав (Русе) – 2:0, Пирин (Благоевград) – 3:0 и Славия – 4:0, е общо 9:0.
Именно поради това няколкото хиляди фенове на Левски на „Герена“ изпратиха с аплодисменти „сините“, които на шести септември посрещат на своя стадион – шампиона Лудогорец в отложен мач от първия кръг, като ръководството очаква трибуните да бъдат пълни.

Наставникът Делио Роси направи две промени в стартовите 11 за мача с „белите“. Героят от успеха с 3:0 над Пирин (Благоевград) Жуниор Мапуку бе титуляр, а Сержиу Буш седна на пейката. Младокът Ивайло Найденов пък замени контузения Милош Цветкович на поста десен защитник.

Сръбският треньор на най-стария столичен клуб пък направи четири промени от мача с Етър (1:2). Петков, Галин Иванов, Владислав Узунов и Михаил Венков започнаха от първата минута.
Преди двубоя капитанът Божидар Митрев бе награден за своя мач № 100 в елита на българския футбол. Бившият играч на Славия Димитър Пиргов и Антонио Вутов бяха близко до попадение, но първо защитник изби, а след това Георги Петков се намеси добре. Удар на Владислав Узунов пък бе избит от Божидар Митрев в 17-ата минута.
В 30-ата минута Ивайло Стоянов посочи бялата точка след единоборство между Стефан Велков и Давид Яблонски, в което чехът падна при центрирането от корнер. Решението на рефера бе бурно оспорвано от играчите на гостите, а след това Гомес хладнокръвно прати топката в горния десен ъгъл. Това бе негов първи гол в България.

Мапуку пропусна да удвои в 34-ата минута, когато стреля силно в ръцете на Петков. Нападателят все пак вкара втори гол в последните секунди на първата част. Той стреля силно, след като защитник се опита да изчисти центриране на Гомес, като Петков не успя да избие топката, която спря в мрежата. Това бе четвърти гол за Мапуку в последните два мача от шампионата и общо шести гол със синята фланелка.
Втората част започна с удар на Омар, който рикошира в защитник, а Митрев със сетни усилия трябваше да избива с крак. Левски продължаваше да не играе на високо ниво, но Славия не успяваше да затрудни Божидар Митрев.

Така срещата отиваше към своя край. Първо Стефан Велков игра с ръка в наказателното поле, а „сините“ искаха втора дузпа. Буш и Мики Орачев се появиха за домакините, а в 86-ата минута резултатът стана 3:0. Хубава атака на „сините“ завърши с нов гол на Гомес, но преди Обертан да асистира на испанеца бе в положение на засада.
Секундите преди края, последната резерва Алекс Боримиров се отчете с асистенция. Синът на спортния директор подаде на Буш, който на празна врата, вкара третото си попадение в първенство и общо четвърто за Левски.

Така Левски има вече актив от 13 точки, като изостава на три от ЦСКА-София, който е лидер. Черно море (14 точки) и Лудогорец (13) играят мачовете си в неделя, а „орлите“ имат и мач по-малко. Тимът на Славия остана с пет точки, като в последните си четири мача има само една точка.
Еуфорията при „сините“ става все по-голяма, но Роси и момчетата му не трябва да се заблуждават, тъй като ги чака наистина много работа, ако искат да бъдат сериозен фактор през този сезон. Важното е, че желание има, а се очаква и ръководството да подсили италианеца с две попълнения през паузата.

ППЛ, 7-и кръг:

ЛЕВСКИ – СЛАВИЯ 4:0
1:0 Гомес (31-дузпа)
2:0 Мапуку (45+1)
3:0 Гомес (86)
4:0 Буш (90)

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Божидар Митрев; Ивайло Найденов, Давид Яблонски, Димитър Пиргов, Иван Горанов; Васил Панайотов, Жорди Гомес; Антонио Вутов, Габриел Обертан, Роман Прохазка; Жуниор Мапуку
Старши треньор: Делио Роси

СЛАВИЯ (4-2-3-1): Георги Петков; Абуд Омар, Андреа Христов, Стефан Велков, Михаил Венков, Иван Минчев, Стефан Велев, Георги Йомов, Галин Иванов, Владислав Узунов, Ивайло Димитров
Старши треньор: Златомир Загорчич

СЪДИЯ: Ивайло Стоянов
СТАДИОН: “Георги Аспарухов”

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.