Левски победи с 2:1 Санкт Гален

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Левски победи с 2:1 втория състав на швейцарския Санкт Гален в двустранна игра по време на лагера си в Малта. Попаденията за „сините“ реализираха Антонио Вутов (33′) и Станислав Костов (43′), а старши треньорът Делио Роси даде възможност за изява на голяма част от футболистите,

които не взеха участие при победата с 3:1 над австрийския Флоридсдорфер вчера.

Изключително силни минути със синята фланелка записаха две от новите попълнения – бекът Фигуейрейро и крилото Паулиньо. Появилият се четвърт час преди края на терена Станислав Иванов пък взе капитанската лента от Роман Прохазка и доигра учебната игра като лидер на левскарите.

Успехът днес бе трети за 26-кратния шампион на България в Малта, който има и по едно равенство и една загуба на сметката си. На стадион „Та’Али“ „сини отстъпиха с 0:3 на шампиона Хибърниънс и завършиха 2:2 с носителя на Купата на Малта Флориана. Между двата мача левскарите надвиха австрийците от Волфсбергер с 3:0.

Още във 2-рата минута българите можеха да открият резултата, след като направилият най-силно впечатление в учебната игра Паулиньо намери по отличен начин Нашименто в наказателното поле, но португалецът се отчете с пропуск. След добрата атака на Левски на свой ред швейцарците поставиха на два пъти под напрежение Николай Кръстев. В 26-ата минута Станислав Костов стреля, топката срещна ръката на защитник на Санкт Гален, а от бялата точка Антонио Вутов не сгреши – 1:0 за Левски.

В 33-ата минута гол на Томислав Папазов бе отменен, тъй като при последвалия центрирането рикошет топката напусна очертанията на игралното поле. „Сините“ получиха право да изпълнят ъглов удар, а след центрирането на Нашименто Костов нанесе страхотен удар и само сантиметри го разделиха от негов трети пореден гол със синята фланелка.

Секунди преди края на първата част обаче доскорошният голмайстор на Пирин (Благоевград) все пак записа името си сред голмайсторите. След бърза контраатака топката стигна до Паулиньо, който навлезе в наказателното поле и стреля, вратарят на Санкт Гален първоначално отрази опасността, но при добавката Костов бе безпощаден и удвои преднината на Левски.

Малко след подновяването на играта – в 53-ата минута, швейцарският клуб намали преднината на Левски, след като колективна грешка в защитата на „сините“ бе наказана от Валентино. След попадението Левски можеше на два пъти да възстанови аванса си от два гола, но първо удар с глава на Папазов бе избит от голлинията, а след това пореден силен пробив по крилото на Паулиньо завърши с удар встрани от вратата.

Секунди след появата си на терена пред Станислав Иванов, който взе капитанската лента от Роман Прохазка, се откри и най-чистото голово положение за Левски през втората част. Ударът му от границата на вратарското поле обаче бе отразен от противниковия вратар, а отбилата се топка попадна в Папазов. Младият футболист стреля, но стражът на Санкт Гален отново се намеси добре и изби топката. В 87-ата минута хубав удар отдалеч на Петков бе изчистен в ъглов удар, а след последвалото изпълнение Станислав Иванов отново се размина на косъм с трети гол в полза на Левски.

Левски – Санкт Гален II 2:1
1:0 Вутов 26′
2:0 Костов 43′
2:1 Валентино 53′

Левски: Кръстев, Цветкович, Ангелов, Папазов, Фигуейрейро (Белаид 72′), Прохазка (к) (Иванов 77′), Нашименто (Найденов 77′), Юруков (Рошу 46′), Вутов (Белмонт 60′), Костов (Иванов 77′), Паулиньо

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.