Левски победи с 2:0 Локомотив (София)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Левски победи с 2:0 Локомотив (София) в контрола на стадион „Георги Аспарухов“. Резервите Давиде Мариани и Мартин Петков отбелязаха головете в дебюта на Луан Виана, който се отличи с греда в първия си мач за 26-кратните шампиони. Лошата новината за лидера в Първа лига е, че още двама футболисти се контузиха – Илия Димитров и Атанас Кабов, които бяха титуляри, но напуснаха принудително още в 17-ата минута.

Крилото дори беше откаран с линейка в болница със съмнение за комоцио, след като беше ритнат лошо в главата.
Сръбският треньор на Левски даде почивка на всиките си титуляри, като голяма част от тях бяха на пейката, за да бъдат запазени за важния сблъсък с Лудогорец в Разград.
Наставникът на „сините“ Славиша Стоянович заложи на втория състав. Дебют за тима направи Луан Виана, който игра близо 70 минути. Той започна в атака с Илия Димитров, Станислав Иванов и Атанас Кабов.
Капитанът Божидар Митрев бе на вратата, а пред него в защита действаха Ивайло Найденов, Нуно Рейш, Аймен Белаид и Нганиони. Филипе Нашименто, Илия Юруков пък бяха а опорните халфове.
Гостувашият треньор Ангел Колев пък заложи на най-доброто предвид множеството контузени в състава.
Още в третата минута Левски можеше да поведе, но топката срещна горната греда и останаха впечатления, че тупна зад голлинията, но съдията Димитър Буров даде знак играта да продължи. Бранител на „червено-черните“ при опита си да избие коженото кълбо го прати в гредата. Кабов пропусна при добавката с глава, като се сблъска лошо с противников футболист и получи лекарска помощ. Секунди по-рано Емил Виячки се сблъска лошо с Виана, който също беше прегледан от лекарския щаб на домакините.
Първият удар за Локомотив беше на Георги Нетов, но Митрев спаси. В рамките на няколко минути „сините“ играха с двама души по-малко, тъй като Димитров и Кабов се контузиха. Интересното е, че в този период Виана нацели дясната греда на Алесандър Любенов. Давиде Мариани и Алекс Боримиров влязоха в игра, а още с първото си докосване швейцарецът вкара за 1:0 Той получи асистенция от Найденов, който беше изведен отлично от Виана.
Последваха пропуски на Иванов, Найденов и Мариани. Далечен изстрел на играч от гостите беше избит в корнер от Митрев.
Малко преди края на полувремето линейката на стадиона напусна „Герена“ с включени серени и Атанас Кабов в нея, който явно е със съмнения за сътресение.
Втората част започна с греда на Боримиров, който беше много активен след влизането си. Той стреля от над 23 метра, а коженото кълбо срещна лявата сглобка на вратата пазена от Цветомир Витков, заменил Любенов на почивката.
Мариани пропусна още една възможност за „сините“, след което последваха множество смени за двата отбора. При една от двете сериозни грешки на Белаид Митрев спаси „сините“, като отрази удара на Хазуров, останал сам срещу него.
Нашименто беше близо до гол с пета, но вратарят на гостите спаси. Малко преди хубава акция започнала от Боримиров беше завършена от Мартин Петков, който отбеляза първото си попадение за клуба.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.