Левски бяха разбити с 0:3 от шампиона на Малта Хибърниънс

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Голям резил за родния гранд Левски на старта на замната си подготовка. „Сините“ бяха разбити с 0:3 от шампиона на Малта Хибърниънс на националния стадион „Та’Али“. Делио Роси заложи на схема 4-3-3, като новото попълнение Станислав Костов водеше атаката в компанията на Жуниьор Мапуку и Джерсон Кабрал.

Другият нов играч на „сините“ Аймен Белаид е болен, като остана в хотела и пропуска срещата на националния стадион „Та’Али“. Друг от централните защитници на столичани Холмар Ейолфсон пък се завърна в лагера, след като имаше турне с националния отбор на Исландия в Индонезия, но не игра. Партньор на Давид Яблонски през всичките 90 минути бе 16-годишният Томислав Папазов, който беше взет от Роси за подготовката. Роденият август 2001 година талант е юношески национал.

Както е известно, звездите Габриел Обертан, Жорди Гомес и сръбският защитник Милош Цветкович пропуснаха мача поради леки травми.

Левият халф на домакините Файла даде аванс на тима си в 3-ата минута, след като вкара с бомбен удар топката в горния десен ъгъл на Божидар Митрев.
Младият Томислав Папазов сбърка с изнасянето на топката, тъй като малтийците пресираха високо, след което коженото кълбо попадна във Файла, който не остави шанс на вратар №1 в Първа лига за 2017 година.

Кабрал беше близо до изравняване в 9-ата минута, но негов изстрел от въздуха мина на сантиметри от дясната греда. Крилото засече хубаво центриране на Горанов, който бе изведен след добра атака на „сините“

Добра атака на Костов завърши с фаул срещу нападателя на линията на наказателното поле на „черно-белите“, но реферът даде знак играта да продължи.

В 21-ата минута Кристенсен пропусна да удвои. Капитанът на Хибърниънс стреля над гредата от 5-6 метра, след като защитата на „сините“ не се подреди добре при статично положение пред Митрев.

Рошу направи сериозен пропуск за Левски до този момент, когато в 32-ата минута от десет метра стреля над гредата. Преди това Кабрал проби добре и подаде на румънеца.

Нова грешка в защитата на Левски доведе до опасност пред вратата на българите в 39-ата минута. Митрев излезе да поправя грешката, но Де Габриеле го прехвърли. Върналият се Яблонски изчисти топката пред голлинията, като я прати в корнер.

Иван Горанов пропусна най-добрата възможност за Левски в 43-ата минута. Мапуку изведе левия защитник сам срещу вратаря, но четворката на „сините“ прати топката покрай лявата греда.

Секунди преди края на първата част новото попълнение на Хибърниънс Жоао Морейра отбеляза първото си попадение за клуба. Той се разписа с глава от няколко метра, след като засече центриране отдясно на Табоне Десира.

На почивката Роси направи пет промени. Кръстев, Юруков, Белмонт, Вутов и Буш замениха Митрев, Рошу, Панайотов, Мапуку и Костов.

Левски продължи да атакува, а домакините да контраатакуват. Прохазка и Кабрал пробваха своите удари, а Буш направи серозен пропуск в 65-ата минута. Той получи подаване от Вутов с глава, но стреля над гредата от пет метра. Четири минути по-късно една от резервите на Хибърниънс Мбонг вкара за 3:0. Нигериецът с малтийски паспорт се възползва от избита от Кръстев топка. Младежкият национал бе спасил опасен удар на Безина, който стреля от няколко метра, след като финтира защитник на Левски.

ЛЕВСКИ – ХИБЪРНИЪНС 0:3
0:1 Файла (3)
0:2 Морейра (45)
0:3 Мбонг (69)

ЛЕВСКИ 4-3-3: Божидар Митрев (46-Николай Кръстев), Ивайло Найденов, Давид Яблонски, Томислав Папазов, Иван Горанов, Васил Панайотов (46-Илия Юруков), Нелуц Рошу (46-Антъни Белмонт), Роман Прохазка (72-Панайотов), Джерсон Кабрал (79Мартин П.Петков), Станислав Костов (46-Сержиу Буш), Жуниьор Мапуку (46-Антонио Вутов,79-Мартин Д. Петков).

ХИБЪРНИЪНС: 24. Брифа, 2. Табоне Десира, 6. Гомес, 20. Агиус, 19. Безина, 21. Горозия, 17. Мориера, 13. Файла, 11. Кристенсен, 10. Де Габриеле, 8. Соарес.
Резерви: 1. Хог, 3. Хуреб, 4. Вела, 5. Креузриглер, Сикейра, 12. Рубички, 18. Замит, 22. Мбонг, 30. Хюреб, 23. Фейгън, 31. Да Силва

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.