Левски би с 1:0 лидера на Втора лига Ботев (Враца)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Левски би с 1:0 лидера на Втора лига Ботев (Враца) в контрола, която се проведе на стадион „Георги Аспарухов“. Единственото попадение вкара Антони Белмонт, който в 17-ата минута заби топката под напречната греда с удар от 30 метра.

Като цяло футболистите на Делио Роси не си дадоха много зор и головите положения бяха истинска рядкост. В игра за сините се завърнаха доскоро контузеният Рошу и Бабатунде Адениджи, който в началото на сезона бе отстранен от първия отбор.
Проверката започна равностойно, но след 10-ата минута Левски наложи надмощие. В 11-ата минута Серджиу Буш получи извеждащ пас зад централните бранители, но стражът на врачани Бонев го затвори добре и спаси шута на румънеца от ъгъла на малкото наказателно поле. Секунди по-късно опасен пробив на Обертан отдясно завърши с центриране в ръцете на гостуващия вратар.

Така се стигна до 17-ата минута, когато едно от новите попълнения на Левски – Антони Белмонт, реализира страхотен гол. Французинът пое топката в центъра на терена, напредна с нея и след шут от 30 метра я заби под напречната греда.

След половин час игра и Буш опита да реализира, но ударът му от границата на наказателното поле попадна в ръцете на Бонев. В следващите минути последваха нови два изстрела – на Белмонт от фаул и на Давид Яблонски с глава. Първият профуча покрай лявата греда, а вторият попадна в ръцете на вратаря на Ботев.
В заключителните секунди на първата част пред Обертан също се откри добра възможност за гол, но шутът му с десния крак излезе в аут.

След почивката врачани изравниха играта и положенията пред вратите бяха истинска рядкост. Все пак в 61-ата минута резервата Жуниор Мапуку осъществи добър пробив отдясно и нахлу в наказателното поле, където Григоров го бутна в гърба, но реферът прецени да не отсъжда дузпа.

До края на проверката футболистите в синьо владееха повече топката, но така и не успяха да зарадват дошлите на „Герена“ фенове с втори гол.
ЛЕВСКИ – БОТЕВ (ВРАЦА) 1:0

1:0 Белмонт 17

ЛЕВСКИ: 24. Любенов, 25. Ангелов, 28. Яблонски, 3. Пиргов, 4. Горанов, 11. Белмонт, 13. Гомес, 15. Прохазка, 26. Кабрал, 32. Обертан, 9. Буш

БОТЕВ (ВРАЦА): Бонев, Харизанов, Альошев, Иванов, Фиданин, Гаджев, Димитров, Иванов, Георгиев, Смирнов, Борисов

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.