Лацио победи с 2:1 Торино

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лацио победи с 2:1 Торино.“Бианкочелестите“ стигнаха до много труден успех като гост на Торино благодарение на попадения след почивката на Чиро Имобиле и Марко Пароло. За „биковете“ се разписа Андреа Белоти от дузпа в началото на двубоя.

Имобиле извърши нарушението, довело до наказателния удар в полза на Торино, а Белоти не сбърка от бялата точка. През второто полувреме обаче Чиро се реваншира с 29-ия си гол в 29 мача, а далечен удар на Пароло, рикоширал в бранител на домакините, осигури трите точки на Лацио.

Наставникът на „орлите“ Симоне Инзаги беше наказан и изгледа двубоя от трибуните. Имобиле и Фелипе Кайседо започнаха в предни позиции, а Луис Алберто, Марко Пароло и Сергей Милинкович-Савич действаха в средата на терена.

Наставникът на Торо Морено Лонго заложи в атака на Белоти, Суалихо Мейте и Симоне Верди. Симоне Дзадза остана на пейката и не се появи в игра.

В 5-ата минута Никола Н’Кулу нанесе удар с глава, а Имобиле отклони топката с ръка. Реферът Давиде Маса не се поколеба да отсъди дузпа, която Белоти превърна в гол – негов 12-и през сезона. Още по-лошата новина за Имобиле беше жълтият картон на Имобиле, който ще го лиши от участие в дербито с Милан.

В средата на полувремето звездата на Лацио можеше да изравни, но след като излезе сам срещу Салваторе Сиригу и го прехвърли, топката „кацна“ върху напречната греда. Далечен удар на Милинкович-Савич накара Сиригу да изтръпне, а до почивката Кайседо също получи жълт картон и подобно на Имобиле ще пропусне следващия мач.

Малко преди почивката Франческо Ачерби прати топката в мрежата на Торино, но от явна засада и голът беше отменен.

В 48-ата минута Луис Алберто изведе Имобиле, който напредна и с неособено силен, но прецизен удар успя да възстанови равенството. Последва мощен натиск на Лацио, а защитата на Торино, която е сред най-слабите в Серия „А“, все повече се огъваше. Сиригу спаси удари на Имобиле, Милинкович-Савич и резервата Хоакин Кореа.

В 72-ата минута Джордан Лукаку центрира кум Милинкович-Савич, но неговият изстрел от въздуха беше блокиран. Топката остана в близост до вратата на Торино и в крайна сметка Пароло изненада Сиригу, не и без помощта на рикошет в Алекс Беренгер.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Лацио победи с 2:1 Торино