Кубрат Пулев даде пресконференция със съперника си Хюи Фюри

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Кубрат Пулев даде пресконференция със съперника си Хюи Фюри, около два месеца преди насрочения им двубой в “Арена Армеец” на 27 октомври.
“Радвам се, че този мач ще се проведе в България, въпреки многото усилия да го направим.

Толкова противници се отказаха, въпреки всичко успяхме да го направим. Знаете, че е важна българската публика, тя има специално място, защото моята кръв е българска. Смятам, че е сериозен противник, няма нищо общо с предишните в България. Той е следващият поред в ранглистата на IBF, двама преди това се отказаха, не искаха да дойдат тук. Радвам се, че се съгласи, още преди да се е отказал Джарел Милър, ние вече бяхме в преговори.
Те веднага казаха, че ще дойдат в София. Въпросът е оттук нататък – 27 октомври, има около два месеца, ще се подготвя както трябва. За това, че е дошъл да победи и че е бъдещето в тежка категория – може би, но няма как да мине през мен. Имам достатъчно опит с 300 аматьорски мача, немалко опит в професионалния бокс, така че съм си взел поуки. Губил съм не само от Кличко, поучил съм се и от загубите при аматьорите. За съжаление, не играх година и половина, но беше заради контузия, после бях готов за игра, но съперниците се отказваха, а и правилата са такива.
В момента имаме противник и той ще бъде в София, много сериозен противник. Това ще бъде един сериозен и зрелищен мач, поради което подхождам изключително сериозно в тренировъчния процес и всичко в този мач, така че да мога да победя и да не се изложа пред родната публика. Смятам, че ще бъдат аз, но Господ ще покаже. Не подценявам Фюри, защото той е млад и перспективен, той във всеки един момент може да е опасен, затова се подготвям сериозно и ще бъда на топ ниво за мача. Подготовката ми беше на Белмекен, общо физически подготовки, но правих и спаринги, чувствам се много добре. Смятам с моя треньор сега да отидем в Берлин и да се подготвяме там, после ще има спаринги в месеца преди мача. Ще имам 2-3 седмици, където ще отидем на базата на немците в близост до Берлин”, заяви Кобрата .
„Разделихме се, защото те преследваха само финансовия аспект на бокса, а той мен не ме интересува толкова, затова и билетите в залата са със занижени цени. Има билети по 20 лева, което е едно кино, така че ще могат да гледат и тези, които преди са се отказвали, заради високите цени“, каза Пулев.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.