Криля Советов – ЦСКА Москва bet-bg.com-live

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Криля Советов – ЦСКА Москва ще се проведе на 31 юли (вторник) от 19:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Това беше само една година в по-ниската футболна лига за Криля Советов в този мандат, като веднага се връщат в елитния клас със силна кампания за FNL.

Коефициентът за победа на Криля Советов е 3.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на ЦСКА Москва е 2.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Криля Советов – ЦСКА Москва: Двубой статистика

ЦСКА доминираше в мача по време на историята, като спечели 19 и загуби само 5 от 30 изстрела срещу Perya.

Армейците спечелиха девет от последните десет срещи с Криля Советов.

Само два от последните шест мача от статистиката бяхме свидетели на голове в двата края на терена.

Криля Советов – ЦСКА Москва: Прогнози

Трябва да кажем, че коефициентът 2.20, който се предлага на гостите, за да затвърдят победата, изглежда доста привлекателен, ако знаем, че имат прекрасен рекорд с Krylya (9 победи в последните 10 мача). Освен това главният треньор на домакините Андре Трикхонов няма достатъчно основания за оптимизъм преди сблъсъка, тъй като неговите мъже са загубили три и са съставили един от последните четири сезона на приятел. Крайният им тест преди официалния старт на сезона доведе до разрушаване с 1-5 поражение от  германския отбор Erzgebirge Aue от 2-ра Bundesliga.

Виктор Гончаренко, от друга страна, има звезда, чиито зверове са на разположение, включително и някои от имената, които са имали голяма роля в воденето на Русия към четвъртфинала на наскоро завършената Световна купа. Игор Акинфеев, Алън Джагоев и Марио Фернандес всички представиха отбора на Световната купа. Всички те направиха стартовата линия в споменатата победа на Супер купа срещу ожесточените градски съперници и очакваме. Федор Чалов и Витиньо ще бъдат огромна заплаха за целта на Криля и едва ли можем да видим домът да избягва поражение срещу един от основните претенденти за короната тук.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]