Краснодар – Валенсия четвъртък 14 Март bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Краснодар – Валенсия ще се проведе на 14 Март (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Когато мачът на Mestalla влезе в последните си 30 минути, Краснодар трябваше да намери гол от някъде и го намери, тъй като Виктор Claesson беше точен за руснаците и направи задачата им този четвъртък по-лека.

Коефициентът за победа на Краснодар 3.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Валенсия 2.40Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Краснодар – Валенсия: Двубой Статистика

FC Krasnodar не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Валенсия нямат загуба в последните си 13 мача.
Валенсия са в победна серия от 4 мача.

Краснодар – Валенсия: Прогноза

Валенсия беше незначително по-добрият отбор в първия мач, но тъй като не успяха да надминат опонентите си на родния си терен, не е трудно да се помисли, че мъжете на Марселино се борят срещу една страна, която е много добра на собствения си терен. Краснодар не само осигури три приятни домакински усилия по време на груповите етапи на Лига Европа за сезона, но и през последните години победиха страни като Фенербахче, Ница и Дортмунд.

В крайна сметка, когато вземем предвид факта, че Краснодар е силен на родна земя, заедно с факта, че Валенсия не успя да създаде прекалено положително впечатление срещу Селтик в предишния кръг, лесно е да се почувства, че домакините са малко надценени. Подкрепата на руснаците да излязат на върха в собствения си двор е най-добрият вариант.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com