[:bg]Коста Рика – Сърбия 17 юни[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от Група Е на Световната купа на ФИФА 2018  между Коста Рика – Сърбия ще се проведе на 17 юни (неделя) от 15:00ч на Самара Арена. Коста Рика и Сърбия ще имат високи очаквания. Тази първа игра ще бъде ключова за Оскар Рамирес и неговите играчи. Коста Рика загуби неотдавнашните си приятелски мачове и те са под натиск, но ще използват този натиск по положителен начин.

Кофициентът за победа на Fifa е 5.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на  Сърбия е 1.85. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коста Рика – Сърбия: Статистика Н2Н двубои

Коста Рика и Сърбия не сасе срещали преди в миналото.

Сърбия е фаворит да затвърди трите точки при завръщането си на най-голямата футболна сцена.
Централноамериканците са най-слабият отбор, най-слабата опозиция в групата (поне според статистиката), която включва Бразилия и Швейцария.
Коста Рика бяха изненадващия отбор на изданието от 2014 г., приказка, продължила до четвъртфинал.
Лос Тикос са в лоша позиция в тази трудна група и този път, но никой не   подценява този отбор.
Сърбия пропусна последните два големи турнира, но те идват в Русия с талантлив отбор, способен да реализира шансовете си.

Прогнози

Много от играчите на Сърбия се радват на силни кампании в клубовете си за сезона. Талисманът на отбора Александър Митрович беше основната фигура за връщането на Фулъм във футбола на Висшата лига, след като се присъедини в клуба през януари.

Неманя Матич беше един от най-последователните играчи в Манчестър Юнайтед, а Александър Коларов стигна до полуфинала на Шампионската лига с Рома. Лука Милиевич се изяви като голмайстор на „Кристъл Палас“, а Сергей Милинкович-Савич се превърна в един от най-скъпите играчи на пазара днес след блестящ сезон в Лацио.

Сърбия показа колко смъртоносни могат да бъдат в последната трета, след като в последната приятелска среща записаха цели пет гола срещу Боливия. Митрович направи хеттрик и няма да има никакви съмнения, че тези играчи представляват огромна заплаха за уязвимата защита от пет човека на Коста Рика тук. Можете да очаквате  Митрович да вкара по всяко време.

Коста Рика също би могла да се възползва от уязвимостите в отбранителната линия на Сърбия с помощта на нападателя  Марко, чиято скорост може да е проблем за Иванович и Милинкович. Стойността е в подкрепа на головете в двата края, като очакваме три или повече гола. Това е задължително, знаейки, че и двата отбора показаха липсата на прецизност в защитите си напоследък.

Александър Митрович да вкара по всяко време
Над 2.5 гола FT & BTTS

Сърбия – прогнозен състав (4-2-3-1)

Стойкович – Иванович, Миленкович, Рукавина, Коларов – Матич, Милиевич – Тадич, Милинкович-Савич, Ляич – Митрович.

Коста Рика – прогнозен състав (5-4-1)

Навас – Гонзалес, Дуарте, Аоста, Овиедо, Гамбоа – Боргес, Боланос, Гузман, Руиз-Урена.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]