Колорадо Рапидс – Спортинг Канзас 18 Март bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Колорадо Рапидс – Спортинг Канзас ще се проведе на 18 март (понеделник) в 03:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Миналия сезон беше труден за Колорадо Рапидс, тъй като не успяха да се възстановят от падането през 2017 г. Домакините завършиха втори от дъното на западната конференция на MLS за втори пореден сезон.

Коефициентът за победа нa Колорадо Рапидс е 2.87. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Спортинг Канзас е 2.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Колорадо Рапидс – Спортинг Канзас: Двубой статистика

Като домакин, Колорадо не е губил от Спортинг Канзас Сити в последните 5 срещи помежду им.
По време на последните 20 срещи с Колорадо като домакин, Колорадо спечели 11 пъти, при 6 равенства и 3 победи за Спортинг Канзас Сити. Головата разлика е 29-21 в полза на Колорадо.
Последната победа на Спортинг Канзас Сити срещу Колорадо като гост бе през 2014.

Колорадо Рапидс – Спортинг Канзас: Прогноза

Извънсезонните трансфери на Колорадо Рапидс означават, че тази игра има потенциал да бъде вълнуваща. Те заложиха три гола в единствената си домашна игра на сезона, но все още имат ясни и очевидни проблеми в защита. Дори и без техния настоящ стремеж към голмайстора, техните защитни проблеми доведоха до 14 от последните си 15 домакински мача с най-малко три гола.

Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol. bet-bg com

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com