Клуж – Славия Прага вторник 20 Август bet-bg

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Клуж – Славия Прага ще се проведе на 20 Август (вторник) от 22:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. CFR Cluj, които успешно запазиха короната си от румънската лига през миналия сезон, се радват на фантастичен старт на новата си кампания.

Коефициентът за победа на Клуж е 2.80Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Славия Прага е 2.70Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Клуж – Славия Прага: Двубой Статистика

Славия Прага нямат загуба в последните си 8 мача.
CFR Cluj нямат загуба в последните си 11 мача.
CFR Cluj не са губили в последните 9 свои домакинства.

Клуж – Славия Прага: Прогноза

CFR Cluj бяха доста обещаващи у дома този сезон, като победиха Астана и Макаби Тел Авив преди равенството си от 1: 1 със Селтик. Имайки предвид рекордите на Славия Прага в Европа, смятаме, че CFR Cluj Draw No Bet е чудесен избор тук. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com