Клоп: Не помня друг мач като този

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ливърпул сътвори немислимото и елиминира Барселона в 1/2-финалите на Шампионската лига, след като имаше пасив от три безответни гола. Възпитаниците на Юрген Клоп изиграха епохален мач в своя храм „Анфийлд“ и след победа с 4:0 продължават към мача за титлата.

В отсъствието на Мохамед Салах и Роберто Фирмино, Дивок Ориги се развихри с две попадения, а влезлият като резерва Жоржиньо Вийналдум също отбеляза два гола за епичния успех. След двубоя мениджърът на „мърсисайдци“ Юрген Клоп трудно намираше думи да опише емоциите си, заявявайки

че никога досега през живота си не е ставал свидетел на подобен двубой.

„Целият мач, цялото представяне на отбора бяха изумителни. През живота си съм гледал много мачове, но не помня друг като този. Да спечелиш срещу Барселона е едно от най-трудните неща в света, а да го направиш без допуснат гол е нещо велико. След мача видях Джеймс Милнър да плаче на терена. Това значи много за нас. Знам, че в живота има други много по-важни неща, но атмосферата, която създадохме тук е нещо специално. Тези момчета са гиганти и аз съм изключително горд, че водя този отбор“, коментира Клоп.

Ливърпул ще играе на финала в Шампионската лига за втора поредна година в стремежа си да изтрие спомените от загубата от Реал Мадрид през миналия сезон.

Тазгодишният двубой за трофея ще се проведе на 27 май на „Уанда Метрополитано“ . Tам Ливърпул ще се сблъска с Аякс или Тотнъм.

Холандците имат аванс от 1:0 след първата схватка в Лондон и ще довършват започнатото довечера на своя „Йохан Кройф Арена“. Шансовете на Тотнъм да продължи напред са оценени на 3.25.

Ливърпул вече насочва вниманието си към неделното домакинство на Уулвърхямптън в последния кръг от Висшата лига. „Мърсисайдци“ имат нужда от положителен резултат и грешка на Ман Сити във визитата на Брайтън, за да триумфират с титлата.

Залози за победа на Ливърпул с два гола разлика можете да правите с коефициент 4.00. Линията за общо над 2.5 гола в сблъсъка се котира на 1.61.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига и Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.