[:bg]Кими Райконен e в полезрението на Макларън[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Кими Райконен може би има бъдеще във Формула 1 въпреки слуховете, че Ферари смята да го замести с Шарл Леклер през 2019. Говори се, че финландецът е в полезрението на Макларън, които от своя страна търсят друг опитен пилот на мястото на Фернандо Алонсо.

Райконен е в последните шест месеца от договора си с Ферари, но се надява да му бъде предложено да остане. Той подписа удължаване с една година по средата на миналия сезон, а сега се надява, че ще продължи в спорта и след 2018. Ледения иска да остане във Ферари, с които спечели шампионската титла през 2007, но откакто се върна през 2014 не е спечелил нито едно състезание. Кими не е на нивото на Себастиан Фетел, а пък конкуренцията в лицето на младия талант Леклер застрашава оставането на ветерана.
Макларън проявяват интерес към Райконен, защото имат силна нужда от пилот с опит, в случай, че Алонсо напусне Ф1 след края на годината. Отборът се надява Фернандо да остане, но са длъжни да мислят за алтернативи. Даниел Рикардо е начело в техния списък, но австралиецът иска със сигурност да се бори за титлата – нещо, което Макларън не могат да му обещаят в скоро време.
Така че изглежда вратите на Макларън са отворени за евентуално завръщане на Ледения. Вероятно нито той, нито тимът си правят илюзии, че ще успеят бързо да върнат старата слава на отбора.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]