Каролина ще щурмува Ню Йорк

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ню Йорк Рейнджърс домакинства на Каролина Хърикенс в 3:00 часа след полунощ наше време в среща от редовния сезон в НХЛ. До тук тази кампания съперниците си размениха по един домакински успех, като нюйоркчани изкова своя триумф у дома на 15 януари с 6-2.

Коефициентът за нова победа на Рейнджърс е 2.00. Залози затова Хърикенс да завърши на печелившата страна се приемат със ставка 1.83. Пазарът за общо над 6.0 гола в мача е със стойност 1.90.

Рейнджърс показа, че ще се бори до последно за място

в плейофите с победата си след обрат с 4-3 срещу Бостън Бруинс у дома в сряда. Тимът от „Голямата ябълка“ е на 12-та позиция в Източната конференция с 54 точки и баланс 23-30, включително 14-14 като домакин.

Мика Зибанеяд се радва на отлична форма в лагера на домакините. 25-годишният швед се разписа в девет от миналите 10 мача на своя отбор, а в най-скорошните пет се отчете с пет попадения и четири асистенции. Матс Зукарело също е в гореща серия, а именно пет гола и 10 асистенции в девет срещи.

Хърикенс има 60 точки на сметката си и показатели 27-27 победи (13-14 навън), което отрежда на тима девето място в таблицата на Изток. В четвъртък „ураганите“ отнесоха Бъфало Сейбърс с 6-5 след продължения за втория си последователен триумф далеч от дома и четвърти в последните пет мача.

Теуво Теравайнен заби две попадения и изработи още едно срещу Сейбърс и може да се похвали с 14 точки (4 гола) в последните 10 срещи. 24-годишният финландец е само на две точки от това да достигне “кота 200“ в НХЛ. Себастиян Ахо асистира два пъти срещу Сейбърс и има общо три гола и осем асистенции в миналите си седем мача.

Не забравяйте, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Важат Условия.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.