Канте и Алисон са следващите цели на Пари Сен Жермен

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Още две от най-актуалните имена в европейския футбол попаднаха в трансферните планове на Пари Сен Жермен. Френският гранд иска да привлече в състава си халфа на Челси Н’Голо Канте и вратаря на Рома Алисон.

Според информациите, спортният директор на ПСЖ Антеро Енрике

вече е имал среща с представители на Канте. Идеята на клуба е футболист №1 на Франция за 2017 година да замени на „Парк де Пренс“ ветерана Тиаго Мота, който ще напусне след края на сезона. Срещата се е състояла в края на декември, но със сигурност няма да е последна.

До момента Канте има 19 мача и 1 гол в Премиър лийг, като е неизменна част от състава на Антонио Конте. Всъщност, ПСЖ се опита да купи борбения халф още след сезона, в който той стана шампион с Лестър, но тогава роденият в Париж футболист заяви, че стилът на игра в Англия му пасва повече.
За Алисон ПСЖ ще води битка с Реал Мадрид, защото европейският клубен шампион също е набелязал 25-годишния бразилец. По всичко личи, че на „Сантиаго Бернабеу“ са се отказали от младока Кепа Арисабалага от Атлетик Билбао и са се насочили към стража на Рома. Смяташе се, че Ливърпул също иска Алисон, но мърсисайдци няма да привличат вратар през януарския трансферен прозорец.

В изиграните общо 19 мача през сезона в Серия „А“ Алисон опази мрежата си суха 9 пъти.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.