Каен – ПСЖ събота 02 Март bet365 league 1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Каен – ПСЖ от Лига 1 на Франция ще се проведе на 02 март (събота) от 18:00 часа. Мъжете на Томас Тухел направиха още една победа в средата на седмицата, когато се изкачиха до полуфинала на купата на Франция с 3:0 на Дижон в Le Parc.

Коефициентът за победа на Каен е 11.00. Равенството в мача е оценено с 6.00. Коефициентът за победа на ПСЖ е 1.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365

Каен – ПСЖ: Статистика Н2Н

Статистиката на Пари Сен Жермен като гост този сезон: 8-2-1.
Каен са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.
Преди година Каен бяха номер 12 в класирането с 32 точки. Сега са номер 18 с 20 точки.

Каен – ПСЖ: Прогноза

Caen не е победил PSG в нито един от последните им 5 сблъсъка с тях, но са успели да извадят две равенства срещу шампионите. Въпреки това, Les Caennaise са в доста жалко състояние в момента и те могат да се похвалят с третия най-лош домашен рекорд в лигата. Парижани разбиха отбора с една позиция под Каен с 3: 0 в средата на седмицата. Подкрепяме още една победа с 3:0 за посетителите тук. PSG са запазили единадесет празни мрежи в последните си 14 мача, така че не можем да видим, че Каен ще опонира на шампионите.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuerBET-BG com

bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com