Йохан Камарго се контузи от суеверие

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

23-годишният шортстоп на Атланта Брейвс Йохан Камарго се контузи изключително нелепо, докато излизаше на терена преди снощния мач срещу Филаделфия Филис от редовния сезон на МЛБ. Пресичайки коридора към първа база, новобранецът в състава на „смелчаците“ се наведе рязко към земята, за да докосне сгурията – ритуал, който изпълнява преди всяка среща.

В този момент обаче дясното му коляно блокира и той се строполи на тревата с видима болка.

След като установи, че не може да се изправи сам, Камарго бе изнесен от игрището с помощта на треньори и медицински лица от екипа на Брейвс. Панамецът въобще не можеше да стъпи върху десния си крак, като първоначалните съобщения от клуба бяха за разтежение на сухожилие в колянната става. Направеният впоследствие ядрено-магнитен резонанс установи и натъртване на костта под капачката.
„Никога не съм виждал бейзболист да се контузи, докато излиза на полето – призна мениджърът на Атланта Брайън Сниткър. – Това определено ми беше за първи път. Какъв начин да започне денят…“

Самият Камарго бе смутен от случилото се. „Благодаря на Господ, че не е по-лошо. Това беше просто лош късмет. Правя едно и също нещо всеки път. Може би бутонките ми се забиха лошо в земята, не знам. В този момент не можех да мисля за нищо друго освен за болката. Представях си най-лошите контузии. Сега се надявам на възможно най-бързо възстановяване“, сподели инфилдерът, който ще бъде поставен в списъка с контузените и ще пропусне поне две седмици.
По спешност мястото му на шортстопа тази нощ зае Джейс Питърсън, а очакванията са в близките дни обратно в първия състав да бъде призован Денсби Суонсън. В края на миналия месец избор №1 в драфта през 2015 г. бе пратен във филиала Гуинет Брейвс в дивизия ААА на Майнър лийг заради слабо представяне от началото на 2017 г.

Освен всичко Атланта загуби от Филаделфия с 2:5 на своя ст. „Сън Тръст Парк“ и във втория мач тази вечер ще търси задължителна победа в опит поне да подели късата двойна серия от Националната лига.
Стартерът Хулио Техеран (L 7-10) пое всички точки на гостите от 7 хита за 5 ининга, включително двоен хоумрън на Одубел Ерера в 5-ия. С по 1 RBI за успеха на „филитата“ допринесоха Майкел Франко, Ник Уилямс и питчерът Зак Ефлин (W 1-3), който в защита изработи 7 ининга със 7 хита и 2 точки.

Фреди Фрийман удари хоумрън в 1-вия, а другата точка за домакините влезе при единичен хит на Мат Адамс в 7-ия.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.