Йоан Монкада бързо влезе в ролята на герой за Чикаго Уайт Сокс

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Талант №1 в МЛБ Йоан Монкада бързо влезе в ролята на герой за Чикаго Уайт Сокс. По-малко от месец след промоцията си от Младежката лига 22-годишният кубинец собственоръчно донесе драматична победа с 3:2 над Хюстън Астрос. Тази нощ домакините на ст. „Гарантийд Рейт Фийлд“ в Чикаго изоставаха с 1:2 в 9-ия, но благодарение на два удара на Монкада измъкнаха успеха след два допълнителни ининга.

В последната от редовните части новобранецът изстреля хоумрън при 1 аут срещу клоузъра на „астронавтите“ Кен Гайлс (BS 3). В 11-ия ининг Монкада наказа и следващия риливър на гостите – Франсис Мартес (L 4-2), като прибра стигналия с единичен хит и грешка до втора база Леури Гарсия с решаващ RBI-сингъл.
„Това е нещо неописуемо – увери Йоан, който сподели, че това е първият му победоносен хит на което и да било ниво в кариерата му. – Чувствата ми, всичките ми емоции извираха от мен, когато ударих тази топка и после, когато тичах по базите. Това беше нещо уникално.“

С третата си поредна победа „белите чорапи“ разчистиха серията срещу Астрос и така най-слабият отбор в Американската лига не загуби нито един мач от най-силния. Чикаго (44-68) остава дълбоко на дъното в Централната дивизия, докато Хюстън (71-43) все още има огромен аванс начело на Запад.
„Очевидно не ни се случват страхотни неща точно в момента. Имахме доста тежък престой в този град. Сега продължаваме към следващия, където, надявам се, отново ще намерим себе си“, коментира мениджърът на тексасци Ей Джей Хинч, на чийто отбор през уикенда предстои тройна серия като гост срещу щатския съперник Тексас Рейнджърс в Арлингтън.

Нощес в Чикаго гостите поведоха с 2:0 след хоумрън на Джейк Марисник в 3-тия ининг и двоен хит с RBI на Маруин Гонсалес в 6-ия. Също в 6-ия домакините вкараха първата си точка при филдърс чойс на Йолмер Санчес, преди да се стигне до героизмите на Монкада в края на мача. Те превърнаха в победител Дейвид Холмбърг (W 2-3), направил само последния аут в отварянето на 11-ия ининг.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.