Италия приема Швеция на “Сан Сиро” в битка за Мондиал 2018

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Четирикратният световен шампион Италия е изправен до стената. Тази вечер “скуадра адзура” приема Швеция на “Сан Сиро” в решителна битка за класиране на Мондиал 2018 в Русия.

Воденият от Джампиеро Вентура тим има да наваксва гол пасив след първата среща,

загубена с 0:1 в Стокхолм. При неуспех некласирането ще се приеме много тежко на Апенините и уволнението на Вентура ще бъде най-малкото. Италианците са традиционен участник на световните финали, като са пропускали само Мондиал 1958.

Резултатът в Стокхолм е преодолим, но показаното на терена буди тревога. Едва ли Вентура е успял да промени нещо радикално за тези няколко дни. Италия ще разчита на същите играчи и на свръхмотивацията от трибуните в Милано, които ще бъдат пълни до краен предел.

Двубоят ще пропусне халфът Марко Верати, който получи жълт картон и отпадна. Всъщност, това беше и една от стратегическите цели на шведите в първия мач, тъй като единствено полузащитникът на Пари Сен Жермен “висеше” с картони в Стокхолм.

Вентура ще промени схемата от 3-5-2 на 3-4-3, с която експериментира в квалификациите, но резултаттие на бяха убедителни. В атака ще се размита на Кандрева, Имобиле и Инсиние, а зад тях ще действат Дзапакоста, Де Роси, Жоржиньо и Дармиан. В отбрана ще се наредят Бардзали, Бонучи и Киелини, а на вратата ще застане легендата Буфон.

При шведите няма сътресения и за тях е важно да останат концентрирани до края и така да нанесат звучен шамар на амбициите на “скуадра адзура”.

Вероятни състави:

Италия: Буфон, Бардзали, Бонучи, Киелини, Дзапакоста, Де Роси, Жоржиньо, Дармиан, Кандрева, Имобиле, Инсиние.

Швеция: Олсен, Аугустинсон, Линдельоф, Гранквист, Лустиг, Форсберг, Екдал, Ларсон, Клаесон, Берг, Тойвонен.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.