Италиански специалист поема Левски

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Бившият наставник на Лацио, Фиорентина и Болоня Делио Роси ще седне на треньорското кресло на „Герена“.
Управителният съвет на Левски избра Делио Роси да бъде новият старши-треньор на тима. Клубът обяви официално новината на своя сайт.

Опитният италиански специалист бе предпочетен пред Аврам Грант, чийто финансови искания се оказаха твърде високи.

Роси ще замени Николай Митов, който се разделя със „сините“ по взаимно съгласие, пет месеца след повторното си пристигане в клуба. Тактикът се очаква да парафира за две години. Той ще се заеме със задълженията си от понеделник, а в съботната визита на Верея от четвърти кръг в Първа лига начело на Левски ще бъде помощник-треньорът Асен Букарев.

Коефициентът за победа на Левски над Верея е 1.61, а ставката затова домакините от Стара Загора да се поздравят с пълния комплект точки е 5.00. Вероятността двата тима да се оттеглят на полувремето при равен резултат е оценена на 3.60.

Делио Роси за първи път се захваща с отбор, който е извън родината му Италия. В досегашната си 25-годишна кариера колоритният специалист е водил общо 12 отбора. Върховото му постижение датира от 2009 г., когато завоюва Купата на Италия с Лацио. Две години по-късно той извежда и Палермо до финалния сблъсък в надпреварата.

57-годишният тактик се завръща към професията за първи път от 2015 г., когато бе уволнен от Болоня. Досега в кариерата си той е водил още Салернитана, Фоджа, Пескара, Дженоа, Лече, Фиорентина и Сампдория. В Серия А наставникът в бил начело на отбори в общо 362 мача.

Понастоящем Левски заема четвърта позиция в класирането на Първа лига, но има мач по-малко, заради участието си в квалификациите на Лига Европа. „Сините“ откриха кампанията си с нулево реми като гост на Локомотив Пловдив, а след това се наложиха с 2:0 на свой терен над новака Витоша Бистрица.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.