Интер продължава да лети в Серия „А“

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Интер продължава да лети в Серия „А“. Тимът на Лучано Спалети поведе в калчото, след като записа четвърти пореден успех в първенството. „Нерадзурите“ постигнаха трудна победа в гостуването на Кротоне от 4-ия кръг кръг на първенството.

Попаденията бяха дело на Милан Скриняр (82) и Иван Перишич (92), които се разписаха в последните десет минути на срещата.

Българският национал бе титуляр Александър Тонев, за когото това беше дебют през сезона на Ботуша, след като заради травма пропусна първите срещи.Родният бързак бе най-активен за тима, като си партнираше в атака с хърватския нападател Анте Будимир.

Същевременно атаката на гостите се водеше от голямата звезда и капитан Мауро Икарди, подпомаган от Иван Перишич, Жоао Марио и Антонио Кандрева.

През първата част липсваха положенията на пълния стадион „Ецио Шида“. Най-добрата възможност за домакините бе на Тонев още в 8-ата минута, когато родният национал стреля от границата на наказателното поле, но Самир Ханданович изби.

Втората част започна с отличен шанс за „акулите“, но словенският вратар бе страхотен. Стражът спаси вратата си в 51-ата минута, след като Тонев излезе очи в очи с него. Бързакът изпревари защитата на „нерадзурите“, но отличният рефлекс на Ханданович му попречи да отбележи първи гол за сезона.

Вратарят на гостите отново бе блестящ в 68-ата минута. Този път, той изби удар с глава на Маркус Кристер Роден, който засече остро центриране отляво.

Двубоят вървеше към равенство, но в 82-ата минута Скриняр матира домакините. Бранителят се възползва от разбъркване, като бе най-съобразителен между няколко играчи на „акулите и вкара първия си гол за клуба.

В даденото продължение Перишич отново показа своята класа. Хърватинът преодоля един защитник, след което с десния крак прати топката в далечния ъгъл за 2:0. Попадението бе негово трето за сезона и общо 21-о в Серия „А“.

Интер е едноличен лидер с пълен актив от 12 точки, но Ювентус и Наполи имат мач по-малко. Кротоне остана само с една точка, но също така без отбелязан гол през тази кампания.

През седмицата двата тима имат гостувания от междинния кръг. Интер ще има визита на Болоня, докато Тонев и компания на Аталанта.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.