Интер победи с 2:0 Киево

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Интер постигна очаквана победа с 2:0 срещу последния в класирането на Серия “А” Киево.

“Нерадзурите” излязоха с Мауро Икарди на върха на атаката, а Раджа Наинголан, Матео Политано и Иван Перишич действаха от по-задни позиции.

Гостите пък бяха избрали Рикардо Меджорини и Сергей Грубац да водят атаката в този мач. Емануел Винято пък действаше от по-задни позиции в ролята на плеймейкър.

Интер започна агресивно още от началото

и в 6-ата минута стигна до първата си възможност в мача. Иван Перишич стреля с глава отблизо, но право в ръцете на вратаря.

В 22-ата минута Раджа Наинголан шутира от дистанция, но ударът му е блокиран от защитник.

Най-доброто положение до момента дойде в 28-ата минута. Перишич бе изведен на скорост отляво и отправи силен удар от малък ъгъл, но вратарят успя да спаси.

В 32-ата минута Перишич шутира от дистанция, но ударът му рикошира в защитник и мина над вратата. При последвалия корнер Жоао Миранда стреля с глава, но слабо и в ръцете на вратаря.

Натискът на домакините даде резултат в 39-ата минута.

Тогава защитниците на Киево не се ориентираха добре при едно разбъркване пред пеналта и топката се озова в Матео Политано, който с удар по земя успя да вкара с помощта на гредата – 1:0.

В началото на втората част Киево стигна до първата си възможност в мача, но тя бе доста сериозна. Винято се възползва от грешка в отбраната на Интер и отправи коварен изстрел по земя, който мина покрай вратата.

В ответната атака Икарди за пръв път обстрелва вратата на съперника. Той получи хубаво центриране отляво и стреля с глава, но над вратата.

В 57-ата минута вратарят на Киево Адриан Семпер се прояви на два пъти с геройски спасявания. Той първо отрази мощен удар на Политано, а след това спря и Перишич при опита за добавка отблизо.

Интер бе близо до удвояване на резултата в 64-ата минута, когато Перишич получи на добра позиция пред наказателното поле, освободи си пространство и стреля по земя, но топката се спря в гредата.

В 77-ата минута положението за гостите стана още по-неприятно след като Никола Ригони бе изгонен за груб фаул.

В 86-ата минута Седрик Соареш стреля в гредата, но кълбото се озова в краката на Перишич, който този път бе точен за 2:0.

В 89-ата минута Антонио Кандрева бе близо до отбелязването на трети гол, но ударът му от дистанция профуча покрай вратата. След това и Роберто Галярдини отправи мощен изстрел извън пеналта и този път Семпер направи блестящо спасяване.

В крайна сметка Интер постигна своето и събра актив от 66 точки, с който си върна 3-ото място във временното класиране. Киево пък отдавна е наясно със съдбата си на изпадащ, като остава на дъното с 15 точки.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.