Интер победи Беневенто с 6:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Интер разби Беневенто с 6:2 в среща от 1/8-финалите на Купата на Италия. Домакините поведоха с гола на Мауро Икарди във втората минута на срещата. Аржентинецът бе точен от 11-метров наказателен удар. В 6-ата минута Антонио Кандрева вкара втори гол за Интер. В добавеното време на първата част Далберт направи резултата класически, а в 48-ата минута Лаутаро Мартинес вкара четвърти гол във вратата

на Беневенто. В 58-ата минута Роберто Инсиние бе точен след добро изпълнение на пряк свободен удар. В 66-ата минута отново Лаутаро Мартинес се разписа, този път с крак. В 73-ата минута Бандинели вкара втори гол във вратата на „нерадзурите“, а в последната минута на добавеното четириминтуно продължение Кандрева вкара много красив гол, подемайки акция от центъра, при която се справи с трима защитници.

Наставникът на „нерадзурите“ Лучано Спалети е дал почивка да част от своите футболисти, като сериозно впечатление прави промяната на вратарския пост, където Самир Ханданович е заменен от Даниеле Падели, в предни позиции Лаутаро Мартинес действа рамо до рамо с Мауро Икарди. На пейката остават още Стефан де Фрай, заменен от Андреа Ранокия, Квадво Асамоа, Матео Политано и Матиас Весино.

Трябва да се отбележи, че това е първи мач на Андреа Ранокия през сезона. Досега защитникът не бе получавал шанс за изява както в мачовете от първенството, така и в тези от Шампионска лига. Още във втората минута на срещата Интер излезе напред в резултата с гол на Мауро Икарди.

Аржентинецът превърна дузпа в гол, а при положението, при което бе отсъден 11-метров наказателен удар, останаха сериозно съмнения дали бранителят на гостите закачи крака на Антонио Кандрева. Минута по-късно Падели трябваше да се намесва при удар на Тейо.

В 6-ата минута Интер поведе с два гола след красив гол на Антонио Кандрева. До попадението се стигна след центриране на Марсело Брозович от ъглов удар, което намери Андреа Ранокия в наказателното поле, а ударът с глава на бранителя се отби в страничния стълб. Топката попадна на крака на Кандрева, който стреля по диагонал и намери долния десен ъгъл на вратата зад Монтипо. В 34-ата минута Беневенто можеше да върне един гол, но самопожертвователна намеса на Далберт, който се хвърли пред удара на Роберто Инсиние запази преднината на Интер.

В 42-ата минута отново Роберто Инсиние осъществи добър пробив по левия фланг, при който преодоля леко Вършалко и Ранокия, а при удара му към далечния десен ъгъл Падели трябваше да плонжира. В добавеното време на първата част бразилският ляв защитник Далберт направи резултата класически. Бранителят се включи от втора позиция при атака на домакините и превърна много добър извеждащ пас на Иван Перишич в гол, пращайки топката под напречната греда.

В 48-ата Иван Перишич навлезе в наказателното поле и центриране меко към Лаутаро Мартинес, а аржентинецът с глава се разписа. В 53-ата минута Падели парира в ъглов удар силен изстрел на Роберто Инсиние. Звездата на Беневенто все пак се разписа в 58-ата минута, след като завъртя топката покрай стената на Интер при изпълнение на пряк свободен удар.

Изпълнението на брата на Лоренцо Инсиние изненада стража Даниеле Падели, който не помръдна. В 66-ата минута Лаутаро Мартинес вкара втория си гол с хубат удар с десния крак, който стражът Монтипо не успя да блокира заради слабата видимост пред себе си. В 73-ата минута Беневенто вкара втори гол във врата на Падели, а този път Бандинели успя да надскочи защитата на „нерадзурите“ и да прати топката с глава в мрежата. В добавеното четириминутно продължение Антонио Кандрева вкара втория си гол след солова акция, при която преодоля трима защитници, а след това и стража Монтипо за крайното 6:2.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.