Зенит се наложи с 1:0 над Урал

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Зенит се наложи с 1:0 над Урал в първия си мач след подновяването на първенството. Сардар Азмун отбеляза единствения гол в 42-ата минута. Отборът на Сергей Семак доминираше и заслужено стигна до трите точки.

Николай Димитров беше титуляр за Урал и се стара много, но не можа да сътвори нещо съществено. Неговият тим вече е в серия от три поредни загуби и заема 10-о място във временното класиране.

За Зенит това беше първи успех в шампионата в последните три мача.

Той дойде след пораженията от Арсенал (Тула) и Рубин в края на есенния дял.

И двата отбора имаха известни кадрови проблеми преди мача. Тези на домакините бяха свързани с отсъствието на двамата основни нападатели Владимир Илин и Александър Панюков. Това даде възможност на Павел Погребняк да започне в титулярния състав. Най-близо до него действаше Ерик Бикфалви, а Димитров и Отман Ел Кабир заеха традиционните си места на двата фланга.

Наставникът на Урал Дмитрий Парфьонов заложи на системата 4-4-2, като в центъра на защитата се появи Стефан Страндберг, а един от двойката опорни полузащитници беше бившият халф на ЦСКА Петрус Бумал.

Зенит имаше предимството, че вече изигра два официални мача. Питерци елиминираха Фенербахче в Лига Европа, а двата гола на новото попълнение Сардар Азмун блесна с два гола.

Иранецът беше титуляр и днес, като водеше атаката заедно с Артьом Дзюба.

Семак не можеше да разчита на почти всички титулярни халфове и това наложи Себастиан Дриуси да бъде върнат в халфовата линия. Аржентинецът стартира на левия фланг, Роберт Мак – отдясно, а Магомед Оздоев и купеният от Бока Хуниорс Вилмар Бариос уплътняваха централната зона. Ветеранът Юрий Жирков пък се появи за пръв път през сезона, след като дълго време лекуваше травма.

Урал заигра в традиционния си стил с атаки по крилата, а Зенит по-често задържаше топката и се стремеше да пробива през центъра. В 13-ата минута Оздоев пусна прекрасен пас към Азмун, но той не успя да овладее топката, а се намираше в перфектна позиция.

Гостите постепенно взеха надмощие в центъра, но трудно стигаха до удари към Ярослав Годзюр. Един от малкото шансове до почивката се откри пред Дриуси, но стражът на Урал изби неговият изстрел от фаул.

Урал се бранеше организирано и не оставяше никакви пространства за Дзюба и Азмун. Иранецът често се изнасяше на десния фланг, за да играе с топката, но и там бе умело затварян. В 42-ата минута обаче защитата на домакините не успя да изчисти топката, Оздоев я прехвърли към Азмун и той с глава откри резултата в полза на питерци.

През второто полувреме Урал се опита да изнесе действията по-близо до наказателното поле на съперника.

В 60-ата минута домакините стигнаха до първия си точен удар, но Ел Кабир не затрудни Андрей Луньов. Зенит отговори с далечен удар на Жирков, след който топката рикошира в Димитров и не се стигна до нищо опасно.

Дзюба можеше да вкара втори гол за Зенит в 64-ата минута, но Годзюр внимаваше. малко след това руският национал отстъпи мястото си на Антон Заболотний. За Урал като смени се появи Андрей Егоричев.

Домакините опитаха финален натиск, който се изрази в много центрирания, но те не доведоха до нищо опасно за Луньов. В добавеното време десният бек Денис Кулаков можеше да прати топката в наказателното поле, където имаше много негови съотборници, но вместо това реши да стреля и сбърка.

Всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.