Зенит не успя да победи гостуващия Ростов

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Водачът в Премиер лигата на Русия Зенит не успя да победи гостуващия Ростов в двубой от 8-ия кръг и мачът завърши 0:0. По този начин съставът на Роберто Манчини загуби първи точкия на новия си стадион. Питерци играха слабо и закономерно бяха удържани от здравата защита на Ростов.

Въпреки разочароващия резултат, Зенит е лидер в подреждането с 20 точки – една повече от втория Локомотив (Москва). Ростов дели третото място с Краснодар, като двата тима имат по 15 точки.
През седмицата Зенит хвърли много усилия, за да се класира за груповата фаза на Лига Европа. Питерци играха 120 минути срещу Утрехт и благодарение на блестящия от началото на сезона Александър Кокорин пречупиха холандския тим. Въпреки умората, Манчини заложи на обичайните си титуляри, като даде почивка само на Себастиан Дриуси, а вместо него пусна Дмитрий Полоз.

Макар и един от отборите с най-добра защита в Русия през последните години, Ростов получи по три гола във всяко от предишните си 3 гостувания в Санкт Петербург. Преди началото на сезона цели четирима футболисти на клуба от Ростов на Дон преминаха в Зенит, но съставът продължава да е неудобен съперник за всеки и отново е сред лидерите в класирането.
Темпото преди почивката не бе никак високо, а феновете на стадиона не видяха почти никакви голови положения. Домакините се стремяха да задържат по-продължително топката и да търсят пролуки в защитата на Ростов, но в действията им нямаше изненада. Само Кокорин беше близо до гола след центриране на Кристиан Нобоа, но би в тялото на Сергей Песяков. Гостите пък опитаха няколко далечни изстрела, като единствено този на Артур Юсупов премина в близост до целта.
Дриуси влезе в 55-ата минута на мястото на Нобоа и Зенит заигра в схема с трима нападатели. Преди това вратарят на питерци Андрей Луньов спаси коварен изстрел на Муса Думбия. До 70-ата минута пък домакините все още нямаха удар в очертанията на вратата. Все пак, тимът на Манчини се активизира в заключителната част на двубоя, но далечен шут на Далер Кузяев премина встрани от вратата, а Дриуси така и не можеше да си намери място на терена. В крайна сметка срещата закономерно завърши без голове и Зенит продължава да е единственият отбор без поражение след първите 8 кръга.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.