Жоро Миланов се завърна като титуляр в ЦСКА (Москва)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

В първия мач на Георги Миланов през сезона като титуляр ЦСКА (Москва) взе ценни 3 точки срещу новака Тосно. Столичани се наложиха с 2:1 при визитата си на „Петровский“ и вече са 5-и във временното класиране с 9 точки. Тосно пък допусна четвърто поражение и е малко над зоната на изпадащите.

Домакинската загуба от Рубин бе втора за „армейците“ от началото на сезона и определено стана повод за доста критики към Виктор Гончаренко и неговите възпитаници. Победата срещу новака Тосно беше задължителна, но въпреки това важни фигури като Алан Дзагоев, Витиньо, Понтус Вернблум, Василий Березуцкий и Георгий Шенников останаха на пейката. За първи път през кампанията в титулярния състав се появи Георги Миланов, който играеше в средата на терена, а Аарон Оланаре започна до Фьодор Чалов в атаката на гостите.
Старши треньорът на Тосно Дмитрий Парфьонов се надяваше неговият тим да покаже характер, както го стори при обрата срещу Арсенал (Тула) през уикенда. Бившият защитник заложи на схема с двама нападатели в лицето на Евгений Марков и Антон Заболотий.

Миланов беше близо до откриване на резултата в 9-ата минута, но Давид Юрченко изби удара на българския национал. В 11-ата гредата спаси домакините след силен шут на Александър Головин, но след това футболистите на Тосно се успокоиха и все по-успешно противодействаха на „армейците“.
В 29-ата минута Юрченко отново се прояви, този път спасявайки изстрел на Кирил Набабкин. Малко след това при центриране на Миланов топката се насочи застрашително към вратата на Тосно, но Юрченко пак внимаваше. До почивката стражът на домакините реагира блестящо и при далечен шут на Бибрас Натхо.

Втората част започна с натиск на ЦСКА. В 49-ата минута се стигна до голямо разбъркване пред вратата на Тосно, удар на Жоро Миланов беше блокиран, а защитник на домакините уцели гредата в опит да изчисти. В крайна сметка кълбото стигна до Оланаре и нигериецът откри резултата. Само 7 минути по-късно обаче Вагиз Галиулин центрира и Антон Заболотний Гончаренко вкара в игра Дзагоев и Витиньо, което веднага се усети. В 62-ата минута Марио Фернандес отклони топката към Дзагоев и той отблизо разстреля Юрченко. След гола мачът се изнерви, а гостите се стремяха дане допуснат ново иравняване. В 82-ата минута пропуск на Алан Дзагоев запази интригата, но Тосно нямаше сили за финален щурм и закономерно загуби изравни с глава.
Гончаренко вкара в игра Дзагоев и Витиньо, което веднага се усети. В 62-ата минута Марио Фернандес отклони топката към Дзагоев и той отблизо разстреля Юрченко. След гола мачът се изнерви, а гостите се стремяха дане допуснат ново иравняване. В 82-ата минута пропуск на Алан Дзагоев запази интригата, но Тосно нямаше сили за финален щурм и закономерно загуби.

В края на седмицата на ЦСКА предстои столично дерби с шампиона Спартак (Москва), а Тосно ще гостува на непобедения до момента Локомотив (Москва).

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.