Жозе Моуриньо изрази недоволството си срещу натоварения график

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо за пореден път изрази недоволството си срещу натоварения график. „Червените дяволи“ тази седмица ще изиграят три мача. Два от тях вече минаха, а утре Юнайтед гостува на Мидълзбро в мач от Висшата лига.

В понеделник хората на Моуриньо загубиха гостуването си на Челси за купата на Англия, а вчера приеха Ростов в мач от турнира Лига Европа.

„Те не се интересуват от нас. В други държави помагат с графика на отборите, които участват в европейските клубни турнири. В Англия обаче не е така. Няма време за възстановяване. Дори физическо чудовище като Пол Погба усети умората. Трябва да се помисли върху промяна. Някои от нашите футболисти са играли 11 мача за шест седмици“, заяви Жозе Моуриньо.Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби