[:bg]Жил Мюлер – Денис Шаповалов 18 Юни[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Двубоят между Жил Мюлер – Денис Шаповалов ще се проведе на 18 юни (понеделник) от 14:00 часа българско време в мач от първи кръг на турнира на трева от сериите АТР 500 в лондонския Куинс Клъб. До момента противниците не са се срещали в официална схватка.

Залози за победа на Мюлер може да правите с коефициент 2.10. Ставката за успех на Шаповалов е 1.66, а шансовете му да вземе първия сет са оценени на 1.72.

Заемащият 32-ро място в ранглистата Мюлер ще търси прекъсване на серия от три поражения в тура. 35-годишният тенисист достигна до подножието на финала в Лондон преди година (загуба от Марин Чилич), което е най-силното му представяне в надпреварата.

Световният номер 23 Шаповалов е с баланс 18-13 от началото на годината, като до момента има два 1/2-финала на сметката си – Делрей Бийч (хард) и Мадрид (клей). 19-годишният талант направи дебют в Куинс през миналия сезон, когато бе спрян във втори кръг от Томаш Бердих (Чех).

Победителят от предстоящата битка между Мюлер и Шаповалов ще срещне в следващата фаза лидерът в схемата Марин Чилич (Хрв) или испанския ветеран Фернандо Вердаско. Чилич, чийто коефициент за победа е 1.22, има превес от 8-5 в срещите с Вердаско. Испанецът обаче спечели единствения им сблъсък на трева, състоял се в Нотингам преди 10 години (6-3 6-1).

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]