Етър и Берое завършиха наравно 1:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Етър и Берое завършиха наравно 1:1 в първа среща от 4-ия кръг на ППЛ. Попадението за домакините отбеляза Флорент Боджадж в 18-ата минута с хубав изстрел извън наказателното поле. В 89-ата минута Борислав Цонев попари домакините след гол с глава. Така “болярите” прекъснаха серия от три поредни победи.
В 4-ата минута Мартин

Камбуров можеше да открие резултата, останал непокрит в наказателното поле. При центрирането от десния фланг Иван Скерлев попречи на нападателя да види топката по-добре, а Камбуров стреля слабо в аут. Последваха спокойни минути, в които двата отбора не успяваха да създадат нещо по-опасно пред противниковата врата.
В 18-ата минута Етър откри резултата чрез Флорент Боджадж, който получи добър пас от Даниел Младенов около дъгата на наказателното поле. Нападателят пое топката и със силен удар с левия крак не остави шансове на Душан Перниш.
Попадението подейства ентусиазиращо на домакините. Изстрели на Велко Батрович и Флорент Боджадж бяха парирани с висота от стража на гостите. В 36-ата минута Мартин Камбуров навлезе остро в наказателното поле на Етър и центрира към Меска, който стреля с глава покрай страничния стълб на Христо Иванов. В самия край на първото полувреме Борислав Цонев преодоля съпротивата на защитник и стреля силно по земя, но ударът му бе спасен блестящо от Иванов.
През второто полувреме Берое тръгна по-смело в атака, а Мартин Камбуров пропиля добро положение, стреляйки слабо с глава в ръцете на Христо Иванов. В 63-ата минута Даниел Младенов преодоля Матеус Леони, но заложи на силата при удара си, вместо да потърси техничен завършек във вратата на Перниш, а топката се спря от външната страна на мрежата. Влезлият в игра Ерик Почански бе близо до гола в 74-ата минута, след като Флорент Боджадж свали добра топка с глава към него.
Нападателят на Етър навлезе в наказателното поле, но ударът му прелетя над напречната греда.Две минути по-късно удар на Никола Колев към далечния стълб на Перниш завърши със спасяване на словашкия страж. В 89-ата минута Борислав Цонев попари отбора на Етър, засичайки с глава добро центриране на Рубен Бригидо отдясно. Националът на България бе най-съобразителен в наказателното поле и с добро пласиране успя да изравни резултата.
В добавеното време Румен Руменов не успя да преодолее Душан Перниш от непосредствена близост. Това бе и последното положение пред една от двете врати и двата отбора поделиха точките помежду си.
ЕТЪР – БЕРОЕ 1:1
1:0 Боджадж (18′)
1:1 Цонев (89′)

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.