Еспаньол – Виляреал 17 януари bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Еспаньол – Виляреал от Копа дел Рей на Испания ще се проведе на 17 януари (четвъртък) от 21:30 часа. Срещата ще бъде трудна. Посетителите имат  тревожна форма през този сезон. Някога претенденти за европейските места в Ла Лига, в момента те заемат 19 -то място. Всичко, което взеха през целия сезон е само три победи.

Коефициентът за победа на  Еспаньол  е 2.05. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Виляреал  е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.bet365

Еспаньол – Виляреал: Статистика Н2Н

Виляреал не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Резултат от първият мач: Виляреал – Еспаньол 2-2.
Виляреал нямат победа в последните си 10 мача като гост.

Еспаньол – Виляреал: Прогноза

Мъжете на Луис Гарсия имат по-неотложни въпроси и те ще искат да осигурят оцеляването си в лигата до лятото. Тъй като това ще е по- маловажна среща за тях, те няма да влязат в мача  с абсолютна решителност. На този етап всяка допълнителна отговорност е просто излишна за екипа. А

Домакините ще се възползват от този факт, както и от своята форма за отбелязване на голове. Те ще се защитават добре и ще търсят пропуски в защитата на посетителите. Екипът по никакъв начин няма да допусне друга грешка, като тази от последните пет минути в първия мач.

Очаквайте сравнително тиха първа половина, тъй като Магико ще се концентрира в защита. Първото полувреме няма да има повече от един гол. И, най-вероятно, играчите на Жълти подводници няма да отбележат повече от един гол в целия мач.

Под 1.5 гола в първото полувреме
Под 1.5 гола  от Виляреал

Официални спонсори на събитието са:  bet365 credit, Mazda, Samsung, Rexona.

Бонус Нов Клиент за спортни залози

bet365

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * бет365 | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com