Еди Хърн съсипа промоутъра на Паркър пред медиите

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Промоутърът на Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) – Еди Хърн – съсипа конкурента си Дейвид Хигинс по време на пресконференцията преди дългоочаквания исторически и грандиозен мач между Джошуа и Джоузеф Паркър (24-0, 18 KO). Хърн настоя отсрещния лагер да повтори в очите

им заканите и обидите преди официализирането на двубоя.

“Не можеш толкова време да обясняваш как Антъни е психически слаб и как има стъклена брадичка и да шикалкавиш, когато сме на пресконференция, на една маса пред всички и само на няколко метра един от друг. Кажи ми в очите, повтори ми думите си”, настоя Хърн, но не получи същото отношение от промоутърa на Паркър Дейвид Хигинс.
“Не съм казал, че е психически слаб, но добре, ще ти кажа в очите, че просто мисля, че е по-слаб психически от Джоузеф. Не сме казвали, че има стъклена брадичка, а само че има по-слаба брадичка от Джоузеф. А и приказките преди двубоя помагат за промотирането му, затова е толкова дългоочакван мач”, обясни се Хигинс.

“Слушам ви как говорите, че в този мач всеки може да нокаутира всеки, но това не е мислене на победител и ние не мислим така. Ние се готвим да направим това, което сме правили винаги досега – победа с нокаут и точка по въпроса”, каза още Хърн.
Реално, двамата промоутъри, особено Хърн, демонстрираха липса на уважение към противниковия лагер, докато и двете главни действащи лица се изказаха изключително ласкаво един към друг и си пожелаха “по-добрият шампион да победи”.

Битката в Кардиф е на 31 март 2018 година на стадион “Принсипалити” и е първата в историята между двама непобедени шампиони на британска почва. Също така победителят ще стане носител на три от четирите световни титли и ще има възможността да обедини дивизията за първи път от 1999 година, когато го направи Ленъкс Люис. Джошуа е шампион на Международната боксова федерация и супершампион на Световната боксова асоциация, а Паркър – шампион на Световната боксова организация. Четвъртият колан – на Световния боксов съвет – е на кръста на Дионтей Уайлдър, който отдавна има идея да се изправи на ринга срещу победителя от Джошуа – Паркър.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.