Един след друг на корта в събота: Вавринка, Федерер, Дел Потро…

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Григор Димитров отпадна разочароващо рано от тенис турнира от сериите „Мастърс“ в Маями, но надпреварата продължава с пълна сила. Гришо отстъпи с 3:6, 6:7(4) на 158-ия в световната ранглиста Гуидо Пея, с което загуби 80 точки за класацията на АТР.

На Централния корт програмата в събота предвижда великолепни сблъсъци от втория кръг при мъжете и от третия при жените.

Стан Вавринка излиза първи по график от 17 часа българско време срещу Орасио Себайос, а „не преди 18:00“ е ред на Гарбине Мугуруса и Шуай Джън, като испанката ще трябва да се възстанови навреме от доиграването в петък на мача й от предишната фаза.
Трети в програмата на най-големия корт пък е мачът между Роджър Федерер и атрактивния тийнейджър Франсес Тиафо. Не преди 22:30 часа трябва да започнат Доминика Цибулкова – Кирстен Флипкенс, а около 02:00 часа в неделя е ред на срещата Хуан Мартин дел Потро – Робин Хаасе.

Дел Потро може да срещне именно Федерер в третия кръг, стига двамата да преодолеят първото си препятствие в Маями. Последен мач на Централния корт е Каролин Вожняцки – Сорана Кърстя от около 3:30 часа.

По другите арени ще може да гледаме Доминик Тийм – Борна Чорич, Ник Кирьос – Дамир Джумхур, Давид Гофен – Дариан Кинг и Каролина Плишкова – Юлия Путинцева.Нека Ви напомним, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис