Египет стигна финал след дузпи

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Египет отстрани Буркина Фасо след 1:1 в редовното време и продълженията и 4:3 при изпълнението на дузпи. „Фараоните“ успяха да надхитрят амбициозния си опонент, който до голяма степен определяше ритъма на игра. На финала египтяните ще срещнат или Камерун, или Гана.

Тимът на Буркина Фасо игра по-нападателен футбол през първото полувреме. „Фараоните“ предпочитаха по-прагматини и внимателни действия. В 24-ата минута Бонсе стреля с глава и малко не му стигна да порази целта – топката мина над гредата. Подобни голови положения бяха рядкост преди почивката.

През второто полувреме двата тима си размениха по един гол. В 65-ата Мохамед Салах откри в полза на египтяните. Салах реализира с изстрел от далечно разстояние и „фараоните“ поведоха в противовес с показаното на терена. В 73-ата Бансе изравни, след като овладя на гърди и шутира от въздуха – 1:1.

При дузпите Ел Саид изпусна още първата дузпа за Египет. При резултат 3:3 вратарят на Буркина Фасо Кофи не успя да даде важно голово предимство на своите и се провали от бялата точка. Впоследствие Бертранд Траоре също изпусна за изненадата на турнира и Египет спечели с 4:3.

bet365