Египет – Зимбабве петък 21 Юни

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Египет – Зимбабве ще се проведе на 21 юни (петък) от 23:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Египет е фаворит на букмейкърите, за да претендира за титлата на Африканския купа на нациите тази година, но Сенегал, Гана, Нигерия и Кот д’Ивоар ще се борят с фараоните заради короната си.

Коефициентът за победа на Египет е 1.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50Залози за това Зимбабве да победят се приемат с коефициент 21.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Египет – Зимбабве: Двубой статистика

Зимбабве не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Египет.
Египет са в серия от 11 поредни домакински победи.
Египет не са губили в последните 16 свои домакинства.

Египет – Зимбабве: Прогноза

Мохамед Салах влиза в турнира след успешен сезон с Ливърпул и е основен източник на цели в Египет, като вкара 39 гола в 63 мача за страната си. Нападателят на Anderlecht Knowledge Musona има чудесен международен рекорд от 22 гола в 37 шампионата и заедно с полузащитника Khama Billiat може да накара египетската отбрана да се справи с няколко потенциални цели в петък. Убедени сме, че Египет ще спечели и че под 2.5 гола ще бъдат отбелязани. Египет спечели всеки от четирите си мача срещу Зимбабве, но и двата отбора отбелязаха в мача, но по-голямата част от последните им международни мачове бяха под 2.5 гола.

bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com