на Европейското първенство по вдигане на тежести в Сплит

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

България започна с бронзов медал в изтласкването участието си на Европейското първенство по вдигане на тежести в Сплит, Хърватия. В категория 62 кг Стилян Гроздев вдигна 154 кг във второто движение и си осигури място на почетната стълбичка в движението.

Преди това в изхвърлянето Стилян завърши със 126 кг и така с двубой 280 кг остана на седмо място в крайното класиране. 18-годишният Гроздев, представител на русенската школа, е дебютант на европейско за мъже и най-младият сред участниците в категорията Сплит.

Другият наш представител Владимир Урумов също завърши с 280 двубой (127 и 153), което го нареди на шесто място общо в категорията. Урумов бе единственият български медалист на миналогодишния шампионат в Норвегия.

Шампион с втора поредна европейска титла стана турчинът Хуршит Атак с 290 двубой, пред своя сънародник Бюнями Сезер с 289, бронзът е за Феликс Халибеков(Рус) с 285 кг Утре на Европейското няма наши представители, във вторник в кат. 69 кг ще вдигат братята Диан и Златко Минчеви.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби