Евертън – Саутхемптън 18 август bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Евертън – Саутхемптън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 18 август (събота) от 17:00 часа. Toffees задържаха Уулвърхямптън до 2: 2  в деня на откриването. Новото попълнение Ричарлисън отбеляза и двата гола за отбора на Марко Силва.

Коефициентът за победа на Евертън е 1.85 в BET365.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Саутхемптън е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

 

Евертън – Саутхемптън: Статистика Н2Н

Евертън не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Като домакин, Евертън не е губил от Саутхемптън в последните 13 срещи помежду им.
По време на последните 18 срещи с Евертън като домакин, Евертън спечели 12 пъти, при 5 равенства и 1 победи за Саутхемптън. Головата разлика е 32-10 в полза на Евертън.

Прогноза

Евертън изглеждаше блестящ и оживен в първия си манш и те ще имат високо доверие за първия си мач от сезона.

От друга страна, както подозирах преди мач на първия ден, Марк Хюз се подготвяше за прогнозата ми, че съм бавен старши. Има много работа, която трябва да се направи във всички отдели на отбора, освен ако не успее да кацне в отбора, където Стоук Сити се озова в миналия сезон.

ФТ – Евертън да спечели

Голмайстор по всяко време: Richarlison

 

BET365 ОФЕРТА НОВА СМЕТКА – РЕГИСТРАЦИЯ

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и Правила. Регистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:
Открийте си сметка, депозирайте 10 лв* или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв*.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити. *или еквивалент в друга валута.

18+ | Залагай Отговорно | * BET365 | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]