Евертън победи с 2:0 Челси

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Евертън изигра едно от най-добрите си полувремена от началото на сезона и то му донесе победа над Челси с 2:0 . Лондончани имаха сериозно предимство преди почивката, но не успяха да стигнат до гол. През второто полувреме тимът на Марко Силва заигра по-агресивно и с попадения на Ричарлисон и Сигурдсон стигна до успеха.

Челси стартира на скорост двубоя и в първите 10 минути пропусна да открие резултата. Еден Азар започна от рано да тероризира защитата на домакините. При първата възможност той получи топката от Алонсо в наказателното поле, освободи си пространство и следя в близкия ъгъл,

но Пикфорд спаси.

Малко по-късно Азар отправи хубав удар от дистанция, но топката се удари в гредата. Лондончани записаха 20-та греда от началото на сезона, като са лидер по този показател. Секунди след това Игуаин проби и се озова на добра позиция, но Пикфорд успя да спаси.

Рос Баркли, който играеше срещу бившия си отбор, на няколко пъти трябваше да завърши атаките с точен пас или удар под освиркванията на публиката, но той не се справи блестящо за радост на феновете на „Гудисън Парк“. Удар на Педро пък бе спасен от Пикфорд. В края на първата част испанецът прати топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада.

В началото на второто полувреме Евертън показа друго лице и създаде няколко положения.

Кепа направи отлично спасяване след удар на Андре Гомеш, а Бернард бе близо да засече центриране на Калвърт-Люин. В 49-ата минута обаче „карамелите“ поведоха. Калвърт-Люин стреля с глава, Кепа изби, но Ричарлисон бе наблизо и при добавката прати топката в мрежата.

Тимът на Сари се изнерви от това развитие, но опита бързо да отговори. Удар от воле на Алонсо завърши във външната страна на мрежата. След час игра пък изстрел на Игуаин се отклони в бранител на съперника и отиваше към ъгъла на вратата, но Пикфорд направи блестящо спасяване.

Действията на Челси не бяха достатъчно организирани и те трудно създаваха чисти положения. Лондончани получиха нов удар в 72-ата минута. Алонсо спъна Ричарлисон в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Кепа спаси удара на Сигурдсон от бялата точка, но исландецът бе точен при добавката.

Вторият гол вдъхна още по-голяма увереност на Евертън. В играя се появи Тио Уолкот, който пропусна отлична възможност да се разпише в 81-ата минута. Гостите отговориха с удар на резервата Хъдсън-Одой, с който Пикфорд се справи. Следващата опасна ситуация бе чак в добавеното време, когато друга резерва – Оливие Жиру, също бе спрян от вратаря на „карамелите“.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.