[:bg]Драмата с Мохамед Салах в националния отбор на Египет придобива пълна сила[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Драмата с Мохамед Салах и евентуалното му отказване от участие в националния отбор на Египет придобива пълна сила. От една страна журналисти, които са близо до отбора, твърдят как това е възможно. Но напълно очаквано, хора от федерацията отричат това и обясняват, че няма конфликт.

Двама души, близки до играча, твърдят как Салах се ядосал много от избора на лагера на отбора в Чечня, както и постоянните политически препратки от това решение. Както е известно, Салах беше поканен и участва в специална вечеря, дадена от чеченския лидер Рамзан Кадиров, беше удостоен и с титлата почетен гражданин на републиката. Говорителят на Египетската футболна асоциация заяви, че Салах не се е оплаквал от техни решения.
„Няма нищо вярно, че Салах иска да се маха. Той се намира в лагера на тима, тренира наравно с останалите. Нищо подобно не е казвал, никакви разговори с такава тема не са се провеждали. Не знам откъде Си Ен Ен са намерили информация, че Мо Салах ще напуска отбора. Даже в момента той е с нас и вечеря до мене, казва още Исмаил пред египетски журналисти по телефона.
Един от редакторите на спортния сайт „Ал Ахли“- Уалид Заки пък заяви, че проблемите между топзвездата и федерацията на Египет не са от днес, а се трупат във времето. Поради тази причина не е изключено да напусне тима след Световното първенство. „На първо място Салах не обича да намесват името му в нечии политически цели, още повече да го употребяват хора, които могат само да му донесат проблеми после, казва Заки, явно имайки предвид обвиненията към Кадиров в нарушаване на човешките права. Реално в нашата федерация няма достатъчно професионалисти, които да направят разлика между това, което те предлагат, и Салах от английската Висша лига.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за bet365 euro 2021 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]