Динамо Киев – Ворскла Полтава 25 Юли

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Динамо Киев – Ворскла Полтава ще се проведе на 25 юли (сряда) от 19:00 часа в среща от Висшата Лига на Украйна. Динамо Киев грабна първата победа на сезона срещу горчивите си съперници Шахтьор Донецк в украинският Супер купа на уикенда.

Коефициентът за победа на Динамо Киев е 1.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50Коефициентът за победа на Ворскла Полтава е 10.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Динамо Киев – Ворскла Полтава Двубой статистика

Динамо Киев бяха доминиращата сила в историята на мачове срещу Ворскла.

Те спечелиха 23 и загубиха само 3 от 35 срещи H2H.

Доминирането на Динамо беше особено изразено в мачовете в Киев, където те спечелиха 14, изравниха 3 и загубиха само 1 от 18 изстрела срещу Ворскла.

Върскла не успя да намери задната част на мрежата в четири от последните пет мача срещу Динамо.

Динамо Киев – Ворскла Полтава: Прогноза

Защитната линия на Динамо изглежда стабилна в началото на новия сезон. Хората на Александър Хацкевич не допуснаха нито една цел в последните четири мача, като се пребориха над Шахтьор в Суперкупата. Познавайки атаките на Ворскла в последните мачове срещу Динамо, трябва да подкрепим домакините, за да запазят мрежата си чиста.

Страната от Киев трябва да има пълен контрол още от първата минута и ще бъдем много изненадани, ако видим нещо друго освен цялостна победа за тях тук. Можем да заложим на Динамо, за да поведат в полувремето и да спечелят мача в края.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]