Димитър Димитров направи блестящ дебют начело на българския шампион в Първа лига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Новият наставник на Лудогорец Димитър Димитров направи блестящ дебют начело на българския шампион в Първа лига! “Орлите” съсипаха с 5:0 Дунав в мач от шестия кръг от родния шампионат.

Първото попадение отбеляза Вирджил Мисиджан в 23-ата минута.

В 37-ата Марселиньо удвои, а четири минути преди края на първата част Попадийн си отбеляза автогол. В 73-ата минута Жуниор Кишада покачи на 0:4. Шест минути преди изтичането на редовното време на срещата Лукоки вкара нов гол – 0:5.

Лудогорец изигра доста силен двубой и 5:0 бе най-малкото, с което домакините се отърваха. Най-силно впечетление направиха агресивният и директен подход, и острите набези по фланговете на възпитаниците на Херо. Освен това “орлите” играха по-стабилно в защита и с малки изключения не допуснаха голови положения пред своята врата.

Наставникът на българския шампион Димитър Димитров бе направил седем промени в сравнение с мача със Судува от плейофа на Лига Европа. Титуляри започнаха Хорхе Броун, Георги Терзиев, Александър Василев, Яцек Горалски, Марселиньо, Джоди Лукоки и Жоао Пауло.

Още във втората минута Джоди Лукоки имаше добра възможност за гол, но вместо да напредне и да търси надиграване срещу бранител на домакините, опита удар, който профуча високо над напречната греда.

В петата минута Бранимир Костадинов бе на крачка от гола, след грешка на Георги Терзиев и Сисиньо, но бразилецът в последния момент успя да изчисти и предотврати попадение във вратата на Броун.

Българският шампион отговори светкавично с набез по дясното крило. Лукоки напредна и намери Жоао Поуло, който стреля леко от удобна позиция и за Антонов не бе проблем да неутрализира опасността.

В 14-ата минута Васил Шопов изстреля топовен шут отдалеч, но Броун успя със ситни усилия да избие топката.

В 23-ата минута Лудогорец поведе. Автор на гола бе Вирджил Мисиджан. Марселиньо напредна мощно през центъра и пусна кълбото в коридор към нахлуващия на скорост холандец, който пое и с удар по земя опъна мрежата за 0:1. Преди топката да стигне до Мисиджан, Христо Попадийн направи сериозна грешка, тъй като в опита си да я овладее, тя мина под краката му.

Оттук до края на двубоя на терена имаше само един отбор – този на Лудогорец.

В 37-ата минута „орлите“ сътвориха атака като по учебник. Лукоки бе изведен на скорост отдясно и без да се бави предостави към Марселиньо, който връхлетя в наказателното поле. Бразилецът отбеляза красив гол с глава за 0:2.

Малко по-късно след грешка на Броун, който излезе неразчетено, Васил Шопов пропусна добра възможност да намали.

В 41-ата минута мачът приключи. След центриране на Сисиньо Попадийн си отбеляза автогол – 0:3.

Второто полувреме стартира с опасност пред вратата на домакините. Жоао Пауло изведе Марселиньо на отлична позиция. Техничарят финтира и си нагласи на силния десен крак, но ударът му не намери целта.

В 67-ата минута Карагерен пропусна да се разпише от чиста позиция.

В 73-ата минута, след груба грешка на бранителите на Дунав, Жоао Пауло подаде към Кишада, който реализира за 0:4.

Шест минути преди края на редовното време Лукоки вкара нов гол във втарата на Дунав за крайното – 0:5.

В самия край Лукаш Саша направи сериозен пропуск, след като не успя да се разпише от няколко метра.

ДУНАВ: 86. Антонов, 83. Попадийн, 4. Патев, 22. Милчев, 23. Хубчев, 11. Димов, 10. Шопов, 77. Костадинов, 7. Карагерен, 20. Георгиев, 9. Будинов

ЛУДОГОРЕЦ: 1. Броун, 5. Терзиев, 30. Моци, 4. Сисиньо, 19. Василев, 12. Абел Анисе, 44. Горалски, 84. Марселиньо, 93. Мисиджан, 92. Лукоки, 37. Жоао Пауло

Първа професионална лига, 6 кръг:

ДУНАВ – ЛУДОГОРЕЦ 0:5

0:1 Мисиджан 23
0:2 Марселиньо 37
0:3 Попадийн 41 авт.
0:4 Кишада 73
0:5 Лукоки 84

Стадион: Градски, Русе
Съдия: Георги Димитров
Начало: 21:00 часа

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.