Дижон – Рен 19 Април bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Дижон – Рен от Лига 1 на Франция ще се проведе на 19 април (петък) от 20:00 часа. Дижон имаше голям шанс да спечели някои критични точки миналата седмица, когато „Мустардс“ бе домакин на поставените на 16-то място Амиен. Това беше първият им мач след чудотворната им победа над отбора на 3-то място Лион.

Коефициентът за победа на Дижон е 2.87. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Рен е 2.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дижон – Рен: Статистика Н2Н

Уесли Лаутоа има повече жълти картони (10) от всеки друг играч на Дижон. Ramy Bensebaini е с 8 за Рен.
Дижон са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.
Преди година Дижон бяха номер 11 в класирането с 41 точки. Сега са номер 18 с 25 точки.

Дижон – Рен: Прогноза

В четири от последните пет сблъсъка между тези страни и двата отбора са отбелязали гол и въпреки че Дижон не успяха да вкарат в четирите от последните си пет мача, те не бяха толкова слаби у дома си, така че ние ги подкрепяме да отбележат срещу тази небрежна страна от Рен. Рен също има голяма атака и затова подкрепяме двата отбора да отбележат гол, както се случи в шест от последните девет мача на Рен, но се съмняваме, че и двете страни имат качеството да спечели този мач. Подкрепяме победа за Рен с малка разлика.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com