Диа Евтимова се класира за четвъртфиналите на двойки на турнира по тенис на червени кортове в Чарлстън

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Националката на България за „Фед Къп“ Диа Евтимова се класира за четвъртфиналите на двойки на турнира по тенис на червени кортове в Чарлстън (САЩ) с награден фонд 60 хиляди долара.

Евтимова и Пиа Кониг (Австрия) победиха Франсоас Абанда (Канада) и Мария Санчес (САЩ) с 3:6, 6:4, 10-5. Така двете ще срещнат представителките на домакините Елизабет Халбауер и София Кенин за място на полуфиналите.

Друга българка Елица Костова и Йована Якшич (Сърбия), поставени под номер 4, отпаднаха в първия кръг след поражение от Емина Беткас (САЩ) и Алекса Матисон (Чили) с 1:6, 2:6.Нека Ви напомним, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис