Джон Милман ще бъде първото препятствие пред Григор Димитров

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

28-годишният австралиец Джон Милман ще бъде първото препятствие пред Григор Димитров по пътя към защитата му на титлата от турнира на твърда настилка в Бризбън (Авл). Представителят на домакините, който е 128-и в света, намери място сред участниците, след като организаторите му предоставиха “уайлд кард”.

Любопитен факт е, че като участник със специална покана Милман два пъти се е изправял срещу водача в схемата във втория кръг. През 2013 година, мощно подкрепян от зрителите на трибуните, той вкара мача срещу Анди Мъри в трети сет (1:6, 7:5, 3:6). Две години по-късно австралиецът водеше със сет и пробив срещу Роджър Федерер преди да загуби (6:4, 4:6, 3:6).

Сега негов съперник ще бъде Григор Димитров. Българинът изпрати най-успешната година в кариерата си до момента, след като спечели четири титли (Бризбън, София, Синсинати и Лондон), игра финал в Стокхолм, а в края на сезона проби в топ 3 на световната ранглиста-. За 2018-а българинът си е поставил още по-високи цели, а първата от тях е да защити титлата си в Бризбън.
Най-високо класиране на неговия опонент е 60-о място в света, което Джон Милман достига на 16 май 2016 година. Той няма спечелени титли от АТР тура, но въпреки това е заработил доста солидна сума на корта – 1 377 211 щатски долара.

Мачът между Григор Димитров и Джон Милман е последен в програмата на централния корт за четвъртък и ще започне около 12,30 часа българско време.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.