Дженоа – Интер Милано 29 Декември

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Дженоа – Интер Милано от Италия Серия А ще се проведе на 29 Декември (петък) от 21:45 часа на живо по Max Sport 3. Интер може да запази предимството си на върха на Серия А с победа над Дженоа в петъкм, като вероятно ще го постигнат с чиста мрежа. Отборът на Симоне Индзаги победи шест от опонентите си в лигата досега този сезон, печелейки като гост седем пъти.

Коефициентът за победа на Дженоа е 5.50. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Интер Милано е 1.65. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Дженоа – Интер Милано: Двубой статистика

Статистиката на Интер като гост този сезон: 7-1-0.
Алберт Гудмундсон е голмайстора на Дженоа с 7 гола. Лаутаро Мартинес има 15 гола за Интер.
Дженоа не са губили в последните 5 свои домакинства.

Дженоа – Интер Милано: bet-bg.com Online Прогноза

Що се отнася до правилния резултат, очакваме убедително представяне и победа за гостите в мача.

bet32165 мачове на живо ще излъчва пряко всички мачове от Серия А. Европейският футбол се връщна на сцената, а за мнозина това ще бъде много вълнуващо време. За да гледате мача наживо по bet365, ще е нужно да имате средства по сметката или да сте направили залог в предходни 24 часа. В България bet365.com ще излъчва на живо мача. Виж всички залози за корнери,

* Изключени държави са: Австрия, Германия, Лихтенщайн, Люксембург и Швейцария.

V