Детройт победи Каролина след продължение, Брайън Джонта с мач №1000

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Детройт победи Каролина с 4:3 след продължение в мач от редовния сезон на Националната хокейна лига. Андреас Атанасиу вкара победния гол за „червените крила“ в продължението, но при ситуацията за попадението Атанасиу се сблъска с вратаря на Каролина Еди Лак и го остави да лежи няколко минути на леда. Вратарят бе изнесен на носилка, като даде знак с ръка, че се чувства добре.

Тампа Бей направи впечатляващ обрат срещу Чикаго, като навакса три гола пасив и стигна до успех с 5:4 след продължение. Яни Гурд вкара победното попадение в 4:25 минута на продължението и донесе успеха на Тампа Бей, който приближи тима на точка до Бостън в битката за втората „уайлд кард“ за плейофите в Източната конференция.

Нешвил записа четвърта поредна победа след успех с 3:1 над Ню Йорк Айлендърс. Виктор Арвидсон вкара в началото на втората третина, а другите голове за Нешвил вкараха Кевин Фиала и Райън Йохансен. Победата е седма за Нешвил в последните осем мача и тимът се утвърди на третото място в Централната дивизия.

Сейнт Луис постигна 10-а поредна победа срещу Аризона, след като се наложи с 4:1. Джейдън Шварц вкара два гола, а вратарят Джейк Алън спаси 21 удара за успеха на Сейнт Луис.

Брайън Джонта изигра своя юбилеен мач номер 1000 в кариерата и вкара гол за победата на Бъфало над Флорида с 4:2. Джонта се разписа за 3:0 и дълго бе аплодиран от публиката. Преди мача ветеранът бе почетен за своите 1000 мача с кратка церемония. Райън О’Райли, Зак Богосян и Маркъс Фолиньо отбелязаха другите попадения за Бъфало.

bet365