Десетима български състезатели ще боксират на полуфиналите на европейското първенство за юноши

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Десетима български състезатели ще боксират на полуфиналите на европейското първенство за юноши, което се провежда в курорта Албена.

След Ясен Радев (48 кг) и Стоил Станоев (70), които вчера си осигуриха

най-малкото бронзови медали, днес до отличията достигнаха още 8 момчета от тима, воден от треньорите Борислав Георгиев и Роман Цветков.

На четвъртфиналите при най-леките (до 46 кг) Ергюнал Сабри победи с 5:0 съдийски гласа поляка Якуб Дзивина и в спора за масто на финала ще излезе срещу Тави Добре от Румъния.

В кат. до 50 кг Николай Атанасов също спечели срещата си с пълно единодушие срещу Павел Брач от Полша и също ще боксира с румънец на полуфиналите.

При 60-килограмовите Стилян Христов победи с 5:0 гласа Фуад Малах от Израел и на полуфиналите излиза срещу Владислав Гудзи от Молдова. Победи със съдийско единодушие записаха още Емирджан Мехмедов в кат. до 63 кг, Николай Зафиров (66), Даниел Любенов (75) и Георги Лефтеров (+80). С 3:1 гласа за полуфиналите се класира и Васил Стефанов при 80-килограмовите.

Двама от 12-те ни четвъртфиналисти не успяха да си осигурят медал. В кат. до 52 кг Божидар Джуров загуби от италианеца Емануеле Масимо Мантини с 1:4 съдийски гласа. При 54-килограмовите Пламен Янков отстъпи също с 1:4 пред руснака Всеволод Шумков.

Така България си осигури 10 отличия от европейското от общо 13 участници. Утре е почивен ден в програмата на шампионата, а полуфиналите са в неделя на един ринг в две сесии от 15:00 и от 18:00 часа.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.