Дерби – Милуоу сряда 20 Февруари bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Дерби – Милуоу от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 20 февруари (сряда) от 21:45 часа. The Rams играят домакини на Lions с надеждата да направят скок в плейофите. И двете влизат в тази среща с контрастиращ набор от цели.

Коефициентът за победа на Дерби е 2.05. Равенството в мача е оценено с 3.50.  Коефициентът за победа на Милуоу е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365

Дерби – Милуоу: Статистика Н2Н

Хари Уилсън е голмайстора на Дарби с 10 гола. Лий Грегъри има 8 гола за Милуол.
Дарби не са губили в последните 7 свои домакинства.
Статистиката на Милуол като гост този сезон: 1-4-10.

Дерби – Милуоу: Прогноза

Отборът на домакините е огромен фаворит за тази среща, като се има предвид само техните лиги. Вземете домашното предимство и скорошната форма на уравнението, и това е игра за Милуол.

Дерби загуби само три пъти в последните си 16 мача и само два пъти в последните си 19 домакински срещи. Те също имат серия от седем непобедени домашни срещи. Освен това, отборът е регистрирал два или повече гола в последните си три домакински мача подред.

Точно обратното, Милуол има само две победи в последните 17 мача далеч от дома. Единият беше срещу последния отбор в Чемпиъншип, а другият бе в равенство във ФА Къп, срещу АФК Уимбълдън.

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com