Дейвид Култард спечели тазгодишното издание на „Състезанието на шампионите“

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Бившият пилот и 13-кратен победител във Формула 1 Дейвид Култард спечели тазгодишното издание на „Състезанието на шампионите“ (RoC), побеждавайки на финала шампиона във WRC Петер Солберг. Традиционното състезание се проведе за първи път в столицата на Саудитска Арабия – Риад,

като това бе и първото моторспорт събитие за страната.
Британецът стигна до триумфа след като победи Солберг първо в НАСКАР автомобил с половинсекундна преднина, а по-късно и във Vuhl 05 с аванс от 1.7 секунди. Това е вторият успех на Култард в RoC след този в Барбадос през 2014 година.
В полуфинала Култард отстрани деветкратния победител в „24-те часа на Льо Ман“ Том Кристенсен в Xtreme Pickups благодарение на едва една десета. В другия полуфинал Солберг се изправи срещу съотборника си в Световния раликрос шампионат Йохан Кристоферсон с Vuhl 05, който обаче се забави на старта. Миналогодишният победител Хуан Пабло Монтоя бе елиминиран още в ¼-финалите от Кристенсен с RoC бъги. Сблъсъкът между двамата пък бе повторение на миналогодишния финал.
Тест пилотът на Макларън във Формула 1 Ландо Норис претърпя инцидент с Xtreme Pickup още в началото на състезанието – в групите – и се отказа, след като контузи ръката си. Още там отпаднаха и двамата местни пилоти – участници на рали Дакар – Язеед Ал-Ражхи и Калид Ал Касими.

„Купата на нациите“ като по традиция вече отново отиде в Германия. Без участието на Себастиан Фетел тази година победителят от „24-те часа на Льо Ман“ Тимо Бернхард и DTM пилотът Рене Раст се справиха отлично и на финала победиха отбора от Латинска Америка, съставен от Хуан Пабло Монтоя и Елио Кастроневес.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.