Двама бейзболисти на шампиона Хюстън изгоряха с наркотици и допинг

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двама бейзболисти от системата на шампиона Хюстън Астрос получиха първите допинг наказания в МЛБ за 2018 г. Някогашният топталант на първа база Джон Сингълтън (26 г.) бе дисквалифициран за 100 мача, след като даде трети положителен тест за марихуана.

Включеният тази зима в разширения състав на „астронавтите“ питчер Дийн Дийц (24 г.) пък бе санкциониран с 80 мача заради анаболния стероид дехидрохлорметилтестостерон.

Първата положителна проба на Сингълтън за наркотици бе през юни 2012 г., а втората – още през декември същата година. Освен 50 мача наказание тогава той бе задължен да премине едномесечна рехабилитация в специализирана клиника. „Знаех, че имам проблем – споделя инфилдерът в интервю през 2014 г. – Дори след втория положителен тест не можех да спра да пуша трева. Беше наистина лошо. Така че отиването в рехабилитационен център бе най-доброто за мен.“
Сингълтън дебютира за Хюстън именно през 2014 г. и в общо 114 мача през този и следващия сезон постига среден коефициент на батиране .171 с 14 хоумръна и 50 RBI. След това той бе върнат в Майнър лийг и през миналата година носи униформата на филиала Корпъс Кристи Хукс в дивизия АА.

Дийц все още не е играл във Висшата лига, но бе включен в списъка с 40 играчи на Астрос след края на шампионския сезон 2017. „Нямам идея как е възможно да съм дал положителна проба“, коментира питчерът, но добави, че няма намерение да обжалва наказанието. През миналата година той постигна комбиниран баланс 7-6 с 4,25 ERA като стартер и риливър за Корпъс Кристи Хукс в АА и за Фресно Гризлис в ААА.

И двете санкции влизат в сила в началото на сезон 2018 в МЛБ.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.